Jarrow Formulas Fem-Dophilus | Пробиотик за Жени, 30 капсули

  • Марка: Jarrow Formulas
59,00 лв.

Jarrow Formulas Fem-Dophilus представлява пробиотична формула, специално разработена за жени.

Fem-Dophilus® съдържа два патентовани и клинично доказани пробиотични щама(1млрд. в капсула), Lacticaseibacillus rhamnosus GR-1® и Limosilactobacillus reuteri RC-14®, открити и разработени от д-р Грегор Рийд и д-р Андрю Брус в Urex Biotech. Над 25 години изследвания подкрепят пероралната употреба на GR-1® и RC-14® за колонизиране и насърчаване на здравословното здраве на вагиналните и пикочните пътища. Специален производствен процес предпазва пробиотичните щамове в Fem-Dophilus® от стомашната киселина и подобрява пробиотичното оцеляване на бактериите в долните черва. GR-1®/RC-14® и ВАГИНАЛНА ФЛОРА (наричана още микробиота)

В едно от произволните клинични проучвания, 75% от жените в групата с пробиотици GR-1®/RC-14® са показали значително подобрение на състава на вагиналната флора, докато само 34% от жените в групата на плацебо (непробиотична) са показали подобно подобрение.

 

Прием: За поддържане, приемайте 1 капсула перорално на ден, за предпочитане с храна и чаша вода, и увеличете до 2 капсули на ден, ако е необходимо или приемайте според указанията на вашия квалифициран медицински специалист. Ако вашият медицински специалист препоръчва да приемате този продукт заедно с антибиотици, вземете поне 1-2 часа след приема на лекарството.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!