Jarrow Formulas Glutathione Reduced 500mg | Глутатион, 60 капсули

  • Марка: Jarrow Formulas
99,00 лв.

Jarrow Formulas Glutathione Reduced представлява висококачествена, хранителна добавка, съдържаща глутатион с фармацевтично качество. Глутатион е малка пептидна молекула, съставена от аминокиселините цистеин, глутаминова киселина и глицин. Той се произвежда от всяка клетка на тялото, а в особено високи количества в черния дроб. Глутатионът е от изключително значение за  доброто функциониране на имунната система и е необходим за правилните процеси на детоксикация. Той също играе решаваща роля в защитната система на организма срещу оксидативния стрес чрез директно неутрализиране на свободните радикали, както и чрез поддържане на активността на витамините С и Е.

Като се има предвид, важнoстта на глутатион за здравето, много учени са търсили начини за увеличаване на вътреклетъчните нива. Добрата новина е, че има няколко ефективни стратегии. Първата, разбира се, е да се намали нуждата от глутатион, което означава намаляване на токсичното натоварване. На първо място е ограничаване на консумацията на алкохол. Друга стратегия е да се осигурят други антиоксиданти за намаляване на оксидативния стрес. Добър пример е алфа-липоевата киселина, допълването на която увеличава нивата на митохондриалния глутатион, въпреки че АЛА не се използва при синтеза или рециклирането на глутатион. Очевидната стратегия, обаче е директното приемане на глутатион, като хранителна добавка.

 

 

Прием: Приемайте по една капсула на ден, с храна.

 

 

Забележка:Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!