Jarrow Formulas Hyaluronic Acid 120mg | Хиалуронова киселина, 60 капсули

  • Марка: Jarrow Formulas
51,00 лв.

Jarrow Formulas Hyaluronic Acid представлява хранителна добавка, под формата на капсули, съдържаща хиалуронова киселина. Хиалуронова киселина е хранителна добавка с ниско молекулно тегло, получена чрез биологична ферментация. Тя представлява гелоподобна молекула с основни функции да изпълва междуклетъчните пространства на всички бозайници. Също така поддържа функционирането на ставите, хидратира кожата и увеличава нейната еластичност, подпомага и възстановителните процеси на организма.

Хиалуроновата киселина се използва активно във формулите на продукти против стареене, в съвременната козметика. Това е така, тъй като тя подобрява еластичността на кожата и предпазва от появата на т.нар. стрии. Помага в регенерацията на кожата при наранявания и подпомага функциите на ставите ни. Обикновенно хиалуроновата киселина се складира в близост до органите на опорно-двигателния апарат.

 

Прием: Приемайте по 1 доза (2 капс.) 1-2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!