Jarrow Formulas Jarro-Dophilus Women 10 Billion | Пробиотик за жени, 30 капсули

  • Марка: Jarrow Formulas
73,00 лв.

Jarrow Formulas Jarro-Dophilus Women е висококачествен пробиотик за жени, специално формулиран с щамове, естествено открити в женското тяло. Помага за възстановяване на здравата вагинална флора и насърчава здравето на пикочните пътища. Jarro-Dophilus® Women комбинира най-разпространените вагинални видове Lactobacillus и е клинично доказано, че е ефективен при 5-10 милиарда, за да помогне за възстановяване на здравата вагинална флора.

Четирите щама, които съдържа са:

1. L. crispatus LbV 88

2. L. gasseri LbV 150N

3. L. jensenii LbV 116

4. L. rhamnosus LbV 96

 

Нежеланите бактерии не се развиват в кисела среда. Затова патентованите щамове Jarro-Dophilus® за жени произвеждат млечна киселина и водороден прекис (H202) и са показали в клинични проучвания, че понижават вагиналното pH, създавайки леко кисела и по-здравословна микробна среда.

Награда 1-во място за пробиотик с най-голяма клиентска удовлетвореност за 2021г.

 

Прием: За поддържане приемайте по 1 капсула на ден. Увеличете до 1 капсула два пъти дневно, ако е необходимо, или приемайте според указанията на вашия квалифициран медицински специалист. Приемайте поне 1-2 часа след прием на антибиотици. Не използвайте тези капсули с ентерично покритие за директно вагинално поставяне.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Не изисква охлаждане и може да се съхранява при стайна температура на хладно и сухо място. Избягвайте съхранение при температура над 25°C. Охлаждането удължава срока на годност!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!