Jarrow Formulas Krill Oil 1200mg | Масло от Крил, 60 дражета

  • Марка: Jarrow Formulas
86,00 лв.

Jarrow Formulas Krill Oil 1200mg представлява висококачествена, естествена, триглицеридна форма на Омега-3, извлечена от антарктически Крил(Euphausia Superba).

Маслото е добито чрез многоетапен процес на извличане(MSO®), който осигурява превъзходна, висококачествена, естествена, триглицеридна форма на Омега 3. Процесът MSO® значително намалява триметиламин (TMA), което означава много по-малко „рибена миризма“ или послевкус. Доказано е, че триглицеридната форма EPA/DHA и свързаните с фосфолипиди EPA/DHA се усвояват по-добре.

Продукта съдържа и естествен Астаксантин, който е мощен антиоксидант.

Omega-3 мастните киселини представляват комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и са средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Omega-3 участват в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар. 

 

 

Прием: Приемайте по две дражета на ден, по време на хранене.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба и съхранявайте в хладилник.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!