Jarrow Formulas Macula Protective Factors | Здраве за Очите, 30 дражета

  • Марка: Jarrow Formulas
62,00 лв.

Jarrow Formulas Macula Protective Factors е висококачествена, хранителна добавка, специално формулирана да поддържа доброто здраве на макулата на очите и доброто зрение.

MaculaPF™ (Protective Factors) Blue Light Protection е синергична комбинация от три ключови, мощни, антиоксидантни каротеноида за поддържане на макулата на очите в синя светлина от всички видове екрани, LED осветление и слънчева светлина. Макулата е отговорна за фокуса и цвета. Трите съставки са Лутеин, Зеаксантин и Астаксантин.

Лутеин и Зеаксантин са каротеноиди, срещащи се често заедно в различни зеленчуци.В тялото се отлагат в макулата-тази част от очите, отговорна за централното зрение.Те са мощни антиоксиданти, подкрепа за здравето на очите, но не само. Съдържащите се компоненти защитават клетъчното здраве и укрепват имунитета. Грижата за очите се изразява в комплексни мерки, които включват предпазване от ежедневното облъчване на различната техника, както и вътрешно подхранване.

Астаксантин е каротеноид, който се среща естествено в природата. Поради уникалната си структура предлага широк спектър от антиоксидантни свойства. Той има свойството да преминава кръвно-мозъчната бариера и тази на ретината. Поради тази причина той доставя мощна антиоксидантна помощ директно до очите, мозъка и централната нервна система. Той е мощен антиоксидант, който подпомага и детоксикацията на организма. Допринася за здрава сърдечно-съдова система, кожа и стави. Намалява оксидативния стрес и подобрява кръвообращението. Оказва много добро действие върху кожата, като поддържа еластичността й и намалява бръчките. Подобрява физическата активност и предпазва костите и мускулите от травми.

 

 

Прием: Приемайте по 1 гел-капсула на ден, за предпочитане с храна, съдържаща мазнини, или според указанията на вашия квалифициран медицински специалист.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!