Jarrow Formulas Resveratrol Synergy® 200mg | Ресвератрол, 60 таблетки

  • Марка: Jarrow Formulas
85,00 лв.

Jarrow Formulas Resveratrol Synergy®  е висококачествена, хранителна добавка, съдържаща мощен антиоксидантен комплекс от Ресвератрол, Кверцетин, екстракт от Зелен чай, екстракт от гроздови семки и люспи, транс-птеростилбен и добавен витамин Ц.

Ресвератрол представлява полифенол, който се среща в люспите на червеното грозде, други дребни плодове и някои растения. 

Приемът му намалява риска от сърдечен удар, предпазва от карциногени, намалява вредните последствия от радиацията, подпомага вътреклетъчните процеси, предпазва клетките на мозъка и нервната система от увреждане, предпазва от натрупване на млечна киселина в клетките, унищожава токсини и вредни агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси. Resveratrol е полезен за метаболизма, повишава нивата на антиоксидантите в тялото, регулира нивата на холестерола, енергизира и тонизира тялото.

Кверцетин (Quercetin) е естествено срещащ се мощен антиоксидант, който поддържа функцията на имунната система здрава при смяната на сезоните. Той е важен регулатор на хистамин в тялото, който е от основно значение за имунната система. Антихистаминното действие на Кверцетин помага за облекчаване на алергични симптоми и астма.

Птеростилбен (Silbinol ), известен също като диметилресвератрол, е естествено срещаща се, метилирана форма на ресвератрол. Метилирането значително подобрява чревното и клетъчното усвояване на този важен фитохимикал, като същевременно намалява прекомерния чернодробен детокс.

 

 

Прием: Приемайте по 1 таблетка на ден с храна или сок или според указанията на Вашия квалифициран медицински специалист.

 

 

Забележка:Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!