Jarrow Formulas Ubiquinol - QH-absorb® 200mg | Коензим Q10, 30 дражета

  • Марка: Jarrow Formulas
119,00 лв.

Jarrow Formulas Ubiquinol - QH-absorb® е висококачествена, хранителна добавка съдържаща Юбиквинол - биоактивната, редуцирана форма на Коензим Q10(юбиквинон). 

Според редица научни и медицински изследвания Юбиквинол е с по-висока биологична стойност и антиоксидантна активност в сравнение с обикновения CoQ10. Причината за това, освен по-добрата усвояемост на Ubiquinol в организма е факта, че 90% от CoQ10 в плазмата е от редуцираната форма Юбиквинол. Най-голяма нужда от Юбиквинол имат хората над 25-30 годишна възраст, защото около тази възраст производството на Q10 в организма започва да намалява, а от храната може да се набави много малко количество. Той е изключтелно ценен за организма, защото участва в производството на енергия в митохондриите на клетките. Прием на ''обикновения CoQ10, Юбиквинон също е полезен тъй като организма успява да превърне част от него в Юбиквинол, но процента не е много голям и затова, за по-добър ефект се препоръчва активната форма Юбиквинол.

Tъй като се усвоява много по-добре от юбиквинон, не е нужно да се приемат високи дози!

Най-високите концентрации на Юбиквинол в тялото се намират в сърцето, където наличието на постоянен приток на енергия е жизнено важно. Освен своята изключителна функция за подържане на здрава сърдечно-съдова система чрез енергийното производство, Ubiquinol CoQH-CF действа и като силен мастноразтворим антиоксидант, който осигурява защита срещу свободните радикали. 

Патентованата формула QH-absorb® на Jarrow Formulas е показала клинично при хора, че повишава нивата на Co-Q10 с 222% (100mg на ден) и със 777% (300mg на ден) спрямо изходното ниво.

 

 

Прием: Приемайте по 1 драже на ден с храна, или според указанията на вашия квалифициран медицински специалист.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!