Jarrow Formulas Yum-Yum Dophilus® | Пробиотик за деца дъвчащ, 60 таблетки

  • Марка: Jarrow Formulas
41,00 лв.

Jarrow Formulas Yum-Yum Dophilus® е пробиотик за деца, състоящ се от 4 клинично документирани щама(1млрд. бактерии в доза) полезни бактерии във вкусна таблетка за дъвчене, с вкус на малина. Полезната чревна флора може да бъде отрицателно повлияна или намалена от диета с ниско съдържание на фибри, високо съдържание на захар, употреба на лекарства, пътуване и стрес и т.н. Резултатът е дисбиоза (т.е. нарушаване на чревната микрофлора), което може да повлияе негативно на стомашно-чревната функция и от там на имунната система и общото здраве.

Благоприятните бактерии в Yum-Yum Dophilus® помагат за поддържане на балансирана чревна микрофлора, поддържат имунната функция и насърчават здравето. Ксилитолът се използва за подобряване на вкуса и поддържане на здравето на зъбите.

Без захар. Без изкуствен подсладител, аромат или оцветител.

Всяка таблетка е индивидуална блистерна опаковка за повишена стабилност и удобство.

 

Прием: Дъвчете 2 таблетки, по време на, или малко след хранене. Препоръчва се за деца на 2 и повече години под надзора на родител или настойник. Може да приема до 4 таблетки на ден или според указанията на Вашия квалифициран медицински специалист.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

 

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!