JNX Sports The Curse | Предтренировъчен бустър, 250 гр.

 • Марка: JNX Sports
69,00 лв.

The Curse нa американската компания Cobra labs(JNX Sports) няма нужда от представяне! Един от най-популярните предтренировъчни препарати на пазара, идва с нова, подобрена формула и нови страхотни вкусове. The Curse Ви дава невероятна енергия, сила и фокус за да проведете една страхотна тренировка. The Curse съдържа комплекс за повишаване на мускулната енергия, който включва Бета-аланин и Креатин монохидрат. Бета-аланин увеличава издръжливостта по време на високоинтензивни тренировки, като намалява възможността за крампи и мускулна треска. Креатин монохидрат стимулира изграждането на чиста мускулна маса, като повишава силата и енергията по време на кратки, интензивни тренировки. Също така, този комплекс съдържа лимонена киселина, която увеличава енергията и съдейства за добрия метаболизъм.

Формулата на Тhe Curse е обогатена с аминокиселината Цитрулин, която повишава притока на кислород и хранителни вещества до мускулите, подобрява азотния баланс в организма и стимулира метаболизма. Цитрулин намалява чувството на умора, неутрализира млечната киселина и има силно имуностимулиращо действие. Аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG) повишва нивото на азотен окис в организма, който от своя страна разширява кръвоносните съдове, като по този начин повече хранителни вещества достигат по-бързо до мускулите. Също така понижава и кръвното налягане. The Curse съдържа и комплекс за повишаване на умствената концентрация, включващ Кофеин и екстракт от листа на маслина. Кофеин има цялостно ободряващо действие, насърчава двигателната активност и подобрява мозъчната дейност. Екстракта от листа на маслина намалява високото кръвно налягане, понижава нивото на лошия холестерол и предпазва от задържане на вода в организма. Този екстракт има благоприятно действие върху бъбреците и оказва подкрепа на хора болни от диабет, като регулира нивото на кръвната захар.

 

          Защо да го приемам?

 • Увеличава силата и енергията
 • Повишава издръжливостта
 • Стимулира растежа на мускулна маса
 • Повишава концентрацията и фокуса
 • Подпомага възстановяването
 • Засилва метаболизма
 • Мощен имуностимулатор
 • Понижава кръвното налягане
 • Намалява нивото на вредния холестерол
 • Страхотни вкусове и разтворимост
 • Произведен в САЩ

 

Прием: Приемайте по една доза(5 гр.), разтворена в 150-200 мл. вода и приемайте 30 минути преди тренировка. Не приемайте повече от 3 лъжички на 24 часа!

 

Хранителна добавка
Съдържание: 250 гр.
Една доза: 1 лъжичка 5 гр.
Дози в опаковка: 50

Energizing Muscle Fuel Blend 3,200mg
CarnoSyn® (Beta-Alanine),   
Creatine Monohydrate, Citric Acid  
--  
Blood Flow Amplifier Blend 900mg
L-Citrulline, L-Arginine AKG  
--  
Mind Control Matrix 157mg
Caffeine Anhydrous 155mg,   
Olive Leaf Extract, (40% Oleuropein)  


Other Ingredients:
Natural And Artificial Flavor, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, Sucralose, Acesulfame Potassium, FD&C Blue #1.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба. Не се препоръчва за бременни или кърмещи!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!