Kevin Levrone Anabolic Mass Gainer | Покачване на тегло, 3000 гр.

  • Марка: Kevin Levrone
119,00 лв.

Kevin Levrone Anabolic Mass Gainer представлява високо-ефективна формула, специално разработена за тези от Вас, които изпитват трудности при покачването на тегло. С всяка доза от тази мощна анаболна формула, ще заредите тялото си с 48гр. протеинов комплекс и 54гр. въглехидратен комплекс, които ще подпомогнат по максимално добър начин възстановяването и ще предразположат мускулите Ви към растеж!.  Протеиновия комплекс включва следните висококачествени протеинови източника: Суроватъчен протеинов концентрат (Carbelac®), Суроватъчен протеинов изолат (Isolac®), Хидролизиран суроватъчен протеин изолат (Optipep®), Хидролизиран казеин (PeptoPro®). И за да сте сигурни, че резултата ще е налице във формулата са включени и доказани съставки, като: Д-аспаргинова киселина, екстракт от Сминдух, Л-Аргинин, Л-Орнитин, ХМБ, Креатин Монохидрат и Таурин.

Д-аспаргинова киселина - една от най-популярните добавки за стимулиране производството на естествения тестостерон в организма, подпомага изграждането на чиста и плътна мускулна маса, подобрява сексуалната активност и е подходяща за хора използвали анаболни/андрогенни стероиди, който искат да възстановат естествената си хормонална секреция

Екстракт от Сминдух - Сминдух(Trigonella foenum-graecum L.) - една от най-старите старите билки, традционно използвани от векове в древна Гърция, Египет и Китай. Сминдуха е богат източник на холин, триптофан, аскорбинова киселина, ниацин и калий. Напоследък започва да се използва все повече и заради способността му да увеличава нивата на естествен тестостерон в тялото. Някои го наричат новия Трибулус, но е на много по-добра цена. Семента на Сминдуха са богати на фитосапонини и алкалоиди. От тях се извлича и аминокиселината 4-хидроксиизолевцин, която има благоприятно действия върху кръвната захар, помага за предотвратяването на диабет и поддържа нивото на холестерола в здравословни граници, като в същото време подпомага изграждането на нови мускулни клетки

Аргининът - участва в протеиновия синтез в организма. Подпомага заздравяването на раните, изграждането на мускули, производството на сперматозоиди, елиминирането на крайни токсични продукти на обмяната. Използващите стероиди също могат да имат полза от допълнителния прием на аргинин, тъй като често тези хора имат повишени нива на лош холестерол - състояние, което се подобрява с приемането на аргинин.

Орнитинът - стимулира отделянето на растежен хормон, което ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Този ефект се усилва ако Орнитин е в комбинация с Аргинин. Орнитинът подобрява работата на имунната система, както и на черният дроб, за да пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. В кожата и съединителната тъкан се съдържат значителни количества Орнитин, което го прави полезен за възстановяване от наранявания.

ХМБ - съкратеното название на β-хидрокси β-метилбутират – метаболит на една от верижно-разклонените аминокиселини, наречена левцин. ХМБ увеличава способността на тялото да изгражда мускули и да изгаря мазнини, когато се комбинира с тренировъчен режим. Според авторитетното издание “Journal of Applied Physiology”, атлети, които приемат по 3 грама ХМБ дневно в продължение на 3 седмици, качват 3 пъти повече мускулна маса и увеличават с 2 и половина пъти силата си в сравнение с атлетите от контролната група, които спазват същия режим, но без да приемат ХМБ.

Креатин - Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по - голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ, повишена издържливост и ще Ви помогне да се възстановявате по-бързо и ефективно.

 

Прием: Приемайте по една доза(100гр.) разтворена във вода или мляко, от един до три пъти на ден, в зависимост от калорийните Ви нужди.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!