Kevin Levrone Levro Pump | Предтренировъчен Бустър, 360 гр.

  • Марка: Kevin Levrone
63,00 лв.

Levro Pump е част от Levrone Signature Series, които представляват революционни, хранителни добавки създадени от Кевин Леврони - едина от легендите в професионалния културизъм, заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)! Това , което отличава хранителните добавки от Levrone Signature Series, в пазар наситен от множество брандове, е оптималното качество и стриктната наука зад всяка една от добавките на сериите.

Levro Pump е пред-тренировъчна формула, създадена, за да стимулира тялото и максимално да оползотвори ефекта на „мускулното напомпване“. Препоръчва се на физически активни възрастни по време на периоди от тежки и продължителни силови тренировки.

Съдържа следните доказани съставки:

Бета-аланин е компонент на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine), естествено присъстващ в скелетните мускули, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри от тип II. При естествени условия, карнозинът буферира спада на pH, свързан с образуването на млечна киселина по време на упражнения, като по този начин забавя мускулната умора и позволява извършването на по-дълги и натоварващи тренировъчни сесии.

Аргинин Алфа-кетоглутерат (АAKG) се формира от обединяването на Л-аргинин с алфа-кетоглутерат – междинен метаболит на Цикъла на Кребс – метаболитното трасе, което води до образуването на енергиен субстрат за работещите мускули - ATP (АТФ – аденозинтрифосфат) молекули. Л-аргинин е местна аминокиселина, която естествено се произвежда от тялото. Л-аргинина в тялото участва в множество метаболитни процеси – наред с други процеси, участва в синтеза на креатин и азотен оксид (NO).

Азотния оксид разширява кръвоносните съдове, като по този начин повишава притока на кислород и хранителни вещества в работещите мускули.

Kevin Levrone  Pump съдържа комплекс от енергитици и стимулатори, които стимулират централната нервна система и подобряват менталната нагласа преди тренировка. Съчетанието от кофеин, синефрин, таурин и тирозин гарантира концентрацията и желанието за тренировката, уплътнени от ударна доза енергия.

Изпълнете скелетните си мускули с подобряващи представянето хранителни вещества, за да усетите истинско задоволство! Оползотворете всяка секунда от тренировките си и постигнете резултати, с които да се похвалите!

 

         Защо да го приемам?

  • Мощно напомпване по време на тренировка
  • Увеличава силата
  • Повишава издръжливостта
  • Намалява умората
  • Повишава концентрацията, за пълноценна тренировка

 

ПриемРазбъркват се 2 лъжички от LevroPump (12 г) с 250 мл вода.Пийте 1 порция преди тренировка. Съдържа подсладители и голямо количество кофеин.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 360 гр.
Една доза: 1 лъжичка 12 гр.
Дози в опаковка: 30

Beta-alanine (CarnoSyn®) 4000 mg
Taurine 1000 mg
Citruline malate 1500 mg
Arginine AKG 3000 mg
Tyrosine 1000 mg
Caffeine 200 mg


Други съставки: Beta-alanine (as CarnoSynu®), arginine alpha-gluterate (AKG), citrulline malate, acidity regulator (citric acid), sweetener (sucralose), dye (chlorophyllin).

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!