Kevin Levrone Maryland Muscle Machine | Предтренировъчен бустър, 385 гр.

  • Марка: Kevin Levrone
65,00 лв.

Kevin Levrone Maryland Muscle Machine представлява предтренировъчен продукт от ''Златната линия''(Gold line) на Кевин Леврони - една от легендите в професионалния културизъм, заемащ място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)! Това е продукт, който ще Ви снабди със сила, фокус и мотивация за да проведете една страхотна тренировка.

Съдържа следните доказани съставки:

Бета-аланин е компонент на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine), естествено присъстващ в скелетните мускули, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри от тип II. При естествени условия, карнозинът буферира спада на pH, свързан с образуването на млечна киселина по време на упражнения, като по този начин забавя мускулната умора и позволява извършването на по-дълги и натоварващи тренировъчни сесии.

Аргинин Алфа-кетоглутерат (АAKG) се формира от обединяването на Л-аргинин с алфа-кетоглутерат – междинен метаболит на Цикъла на Кребс – метаболитното трасе, което води до образуването на енергиен субстрат за работещите мускули - ATP (АТФ – аденозинтрифосфат) молекули. Л-аргинин е местна аминокиселина, която естествено се произвежда от тялото. Л-аргинина в тялото участва в множество метаболитни процеси – наред с други процеси, участва в синтеза на креатин и азотен оксид (NO).

Азотния оксид разширява кръвоносните съдове, като по този начин повишава притока на кислород и хранителни вещества в работещите мускули.

Бетаин - източник на солна киселина, която се съдържа в стомашните сокове и е изключително важна за образуването на ензима пепсин (ензим, който участва в разграждането на протеините). Солната киселина регулира нивата на бактериите и процесите на ферментация в стомаха.

Цитрулин е аминокиселина, прекурсор на Аргинин. Редица изследвания показват, че приемът на Цитрулин е по-ефективен метод за повишаване на аргининовите нива в организма от прием на самият Аргинин. А Цитрулин Малат е най-добре усвояемата форма на Цитрулин!  Аргинин от своя страна е прекурсор на Азотния оксид, който разширява кръвоносните съдове, като по този начин увеличава притока на хранителни вещества към мускулите! В същото време спомага и за намяне на кръвното налягане. Цитрулин е една от трите аминокиселини в цикъла на уреята, заедно с L-аргинин и L-орнитин. Приеман допълнително той увеличава съдържанието на Орнитин и Аргинин в кръвната плазма. Това от своя страна води до ефективно отстраняване на амоняка от организма.

Агматин сулфат - представлява аргинин с отстранена карбоксилна киселина, увеличава азотния оксид и допринася за покачването на тегло, както и за васкуларизацията и уплътняването на мускулатурата.

Кофеинът - енергетик и стимулатор, който забързва метаболизма, ускорява обмена на веществата, подобрява мозъчната фунция, действа тонизиращо и подобрява сърдечно-съдовите функции в умерени количества.

 

          Защо да го приемам?

  • Дава енергия
  • Подобрява фокуса и концентрацията
  • Увеличава напомпването
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Страхотна разтворимост и вкус

 

Прием: Приемайте по една доза(1 мер. лъжичка), разтворена в 150-200 мл вода, 20-30 минути преди тренировка.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!