KFD Coffee Strong | Разтворимо кафе, 200 гр.

  • Марка: KFD Nutrition
25,00 лв.

KFD Coffee Strong представлява модерна формула инстантно, разтворимо кафе с добавен кофеин, съдържащо 200мг кофеин в една порция. Кафето обогатено с кофеин е чудесен вариант за спортисти, които кафето, но приемат допълнително кофеин под формата на хранителна добавка, за да си набавят по-висока доза от стимуланта. Пиейки кафето на KFD няма да имате нужда от допълнителен прием на кофеин, тъй като всяка чаша ароматно кафе ще ви зарежда с 200мг кофеин и прилив на чиста енергия!

KFD Coffee Strong се предлага в няколко страхотни вкуса по специална рецепта на KFD и е без добавена захар. Сравнено с обикновеното разтворимо кафе една доза от кафето на KFD се равнява на около 4 дози обикновено разтворимо кафе. Една кутия  съдържа 60 дози.

 

Прием: Разтворете 3.3гр(2 лъжички без връх) в 150мл гореща, но некипяща вода и разбъркайте до получаване на хомогенен разтвор. За по-точно измерване на дневната ви доза можете да използвате електронна везна.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!