KFD Curcumin & Piperine+ | Куркумин и Пиперин, 90 капсули

  • Марка: KFD Nutrition
41,00 лв.

KFD Curcumin & Piperine+ е хранителна добавка, съдържаща естествени екстракти на Куркумин и Пиперин, с най-високата налична стандартизация за качество - концентрация 95%. Куркумин и Пиперин, които са активните съставки извлечени от куркума и пипер. Комбинацията от тези два екстракта е известна с противовъзпалителните и антиоксидантните си ефекти върху тялото.

KFD Curcumin & Piperine+ е подходящ, както за спортуващи, които искат да намалят болките в мускулите и ставите, така и за хора, които се борят с възпаление или просто искат да повишат защитните сили на организма си.  Съдържанието на Пиперин в продукта е от изключителна важност за доброто усвояване на Куркумина. Пиперинът е известен инхибитор на чернодробната и чревната глюкоронизация, за който е доказано, че повишава усвояемостта на Куркумин с до 2000%! KFD ви предлага най-мощната и добре усвояема формула с куркумин.

 

          Защо да го приемам?

  • Силни антиоксидантни свойства
  • Има противовъзпалителни и аналгетични свойства.
  • Много проучвания показват неврозащитен ефект, който помага да запазим нашия мозък в добро състояние
  • Перфектно усвояване на куркумина, благодарение на добавения екстракт пиперин във формулата - до 2000% по-добро усвояване от самостоятелен прием на куркумин

 

Прием: Приемайте от 1 до 3 капсули дневно с храна.

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!