KFD Gastro 10 | Храносмилателни Ензими, 90 капсули

  • Марка: KFD Nutrition
32,00 лв.

KFD Gastro 10 представлява хранителна добавка, съдържаща пълен набор от 10 храносмилателни ензима. Съставът се основава на най-висококачествените вещества от доказани източници. Храносмилателните ензими са вещества, които се срещат естествено в храносмилателната ни система. Те улесняват храносмилането и абсорбцията на макронутриенти, доставени с храна, действащи като катализатори за химични реакции. Разделяме храносмилателните ензими на протеаза (участваща в разграждането на протеините), липаза (участваща в разграждането на мазнините), амилаза (участваща в разграждането на въглехидрати) и целулаза, участващи в усвояването на фибри.
Добавката KFD Gastro 10 е полезна за хората, изпитващи дискомфорт в храносмилателната система, като подуване на корема, киселини в стомаха, преяждане и т.н. Тези състояния могат да са резултат не само от самата диета, но и от фактори като стрес и умора.
Храносмилателните ензими също могат да са полезни за спотристи, в период на покачване на мускулна маса, тъй като приемането на голямо количество храна, би могло също да причини гореспоменатите стомашно-чревни проблеми.

Прием: Приемайте по една капсула на ден

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!