KFD Pure Guarana+ | Гуарана, 300 гр.

  • Марка: KFD Nutrition
55,00 лв.

KFD Pure Guarana+ съдържа 100% натурална и органична Гуарана на прах. Този продукт съдържа кофеинов екстракт с най-високото качество налично на пазара - не по малко от 22%. Ефективността на Гуараната на KFD е до няколко пъти по-висока от повечето продукти с Гуарана предлагани на пазара. Всяка доза от 1000мг съдържа 220мг кофеин, който ще ви зареди с чиста физическа и ментална енергия.

Гуараната е естествен източник на кофеин и е много подходяща за увеличаване на издръжливостта, повишаване на енергията и намаляване на физическата и психическата умора. Приемът й стимулира работата на централната нервна система, което води до повишена концентрация и работоспособност. Приемът на Гуарана има ползи, както за сериозно трениращи атлети, така и за хора влагащи умствени усилия в работата си.

Гуараната е пълзящо вечнозелено растение Paullinia Сupana от семейство кленови, характерно за Амазония и Бразилия. Разполага с големи листа и групи цветове, но е най-известна със своите плодове с размерите на кафени зърна. Плодовете на гуараната варират от кафяв до червен цвят с черни семки, които са частично обхванати от бели люспи. Всяко семе съдържа до пет пъти повече кофеин в сравнение с кафено зърно със същия размер. Съдържа до 6% кофеин и до 25% катехинови танини, с част от които е свързан кофеинът. Гуараната е един от най-богатите източници на кофеин и има мощен енергизиращ ефект върху организма. Тя стимулира нервната система, мозъка, подобрява паметта и концентрацията!

 

          Защо да го приемам?

  • Дава енергия
  • Засилва метаболизма
  • Подпомага изгарянето на мазнини
  • Потиска апетита
  • Увеличава фокуса и концентрацията
  • Подобрява физическото и сексуално представяне

 

Прием: Приемайте по една доза(1 мер. лъжичка), разтворена в 150-200мл. вода или сок. В тренировъчен ден приемайте 30-40мин. преи тренировка. Не приемайте вечер, преди лягане.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!