KFD Vitamin D3+K2 | Витамин Д3 и К2, 200 капсули

  • Марка: KFD Nutrition
21,00 лв.

KFD Витамин D3 + K2 е хранителна добавка, която комбинира два много важни витамина: D3 и K2, мастно разтворими, изследвани в голяма степен за приноса им към здравето на костите, зъбите и сърдечно-съдовата система. Формулата на KFD Ви осигурява до 4000 IU(100мкг) витамин D3 и 100мкг натурален витамин K2 Mk-7 в 2 капсули.

Витамин D3 е от съществено значение за правилното развитие на костите и зъбите. Също така участва в абсорбцията на калций и фосфор. Дефицитът му може да доведе до неправилно развитие на кости и зъби, остеопороза, сърдечносъдови заболявания, автоимунни заболявания, рак и ускоряване на процеса на стареене.

Витамин К2 е най-известен със своята роля в съсирването на кръвта, ползите му обаче далеч надхвърлят тези му функции. Той помага за изграждането на здрави кости и предотвратяване на сърдечни заболявания и рак. Витамин К2 играе също роля за премахване на калция от зони, където не би трябвало да се намира като артериите и меките тъкани. Недостигът му може да доведе до сърдечни заболявания и да увеличи риска от остеопороза.

Повече за витамин К2 можете да научите тук.
 

          Защо да го приемам?

  • Витамин К в естествена форма K2 Mk-7 е най-лесно усвоим
  • Допринасят  за  правилното усвояване на калций от костите
  • Комбинирането на витамин D3 и К2 спомага за по-доброто им усвояване, отколкото при индивидуален прием
  • Малки таблетки, лесни за поглъщане

 

Прием: Приемайте от 1 до 2 капсули на ден, с храна.

 

 

ЗабележкаПазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! При прием на антикоагуланти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!