KFD Premium Pre Workout II | Предтренировъчен бустър, 375 гр.

  • Марка: KFD Nutrition
43,00 лв.

KFD Premium Pre Workout II представлява висококачествен, предтренировъчен комплекс, съдържащ само доказани съставки в ефективни дози, които дават истински резултати! Формулата е така комбинирана, че да Ви зареди с енергия и издръжливост, за да проведете една страхотна тренировка. Може да бъде използван от всеки спортист - професионалист или любител, без значение дали тренира с тежести или за аеробна издръжливост. Pre Workout II съдържа съставки, които подобряват кръвоснабдяването на мускулите, като Аргинин, Агматин и Цитрулин. Те увеличават нивата на азотен оксид в кръвта и допринасят за значително по-добро напомпване и доставяне на хранителни вещества до мускулите. Освен това тези три аминокиселини увеличават издръжливостта по време на тренировка и са ключови съставки за всеки предтренировъчен продукт.  Всяка доза от Premium Pre-Workout II съдържа:

  • 3000мг Бета-Аланин
  • 2750мг Цитрулин Малат(най-усвояемата форма на Цитрулин)
  • 2750мг Аргинин Алфа-кетоглутарат(най-усвояемата форма на Аргинин) 

Към формулата са добавени и кофеин, агматин сулфат, тирозин и таурин - съставки, които ефективно подобряват концентрацията, повишават енергията, намаляват умората и увеличават издръжливостта.

Всичко това поднесено в седем страхотни вкуса!

 

Прием: Приемайте по 1 доза - 12.5гр (2 мерителни лъжички), разтворени в 200-300мл вода. Приемайте около 30мин преди тренировка. 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!