KFD Premium X-BCAA | БЦАА Аминокиселини, 500 гр.

  • Марка: KFD Nutrition
41,00 лв.

KFD Premium X-BCAA представлява страхотен аминокиселинен комплекс, съдържащ трите аминокиселини с разклонена верига - Левцин, Валин и Изолевцин(BCAA) с инстантна разтворимост. Те са есенциални(незаменими) аминокиселини и не могат да бъдат синтезирани от организма, затова трябва да бъдат набавени с храната. Тези аминокиселини се метаболизират в мускулите, а не в черния дроб, което ги прави изключително важни за изграждането на мускулна маса. Формулата на KFD е обогатена с две от най-важните аминокиселини за спортуващите - Глутамин и Бета-аланин.

Повече за BCAA може да научите тук

Глутамин е най-разпространената аминокиселина в нашето тяло. Около 30 - 35% от аминокиселините в тялото ни и около 60% от аминокиселините в мускулите са глутамин. Среща се и в животински, и в растителен протеин. Глутамина не е незаменима аминокиселина, което означава че се синтезира в човешкия организъм. Основната и цел е да помага в регулацията на растежа на клетките и тяхното функциониране. Той се синтезира основно в мускулите и чрез кръвта се доставя до органите, които имат нужда от него.

Повече за Глутамин можете да научите Тук

Бета-аланин е заменима аминокиселина, която в комбинация с Л-Хистидин стимулира увеличаването на Карнозин в мускулите. Увеличената концентрация на Карнозин повишава издръжливостта на мускулите. Забавя усещането за умора и намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка. Бета Аланин е изключително подходящ за активно спортуващи, които се нуждаят от повече издръжливост и в същото време искат да забавят усещането за умора в мускулите. Приет преди тренировка, Beta Alanine намалява до минимум загубите на мускулна маса, като своевременно елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. Повишава спортните постижения и резултати, особено в силовите дисциплини.

 

Прием: Приемайте по една доза(10гр=2 мер. лъжички) разтворена в 100-150мл. вода или сок, преди или след тренировка.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!