KFD Probiotic | Пробиотик, 60 капсули

  • Марка: KFD Nutrition
37,00 лв.

KFD Probiotic представлява хранителна добавка, съдържаща 10 щама микроорганизми с пробиотичен характер, под формата на спори, което дава възможност за допълване на микробиома директно в червата. Всяка капсула осигурява 4,14 милиарда пробиотични бактерии. Подобна доза се оказва най-ефективната по отношение на попълване на чревната микрофлора според мнението на научната общност (която варира от 1 милион до 10 милиарда cfu), тъй като при възстановяването на колонията от пробиотични микроорганизми не само дозата, но и продължителността е от значение. KFD Probiotic съдържа само тествани щамове, чийто генетичен код е идентичен с кода на бактериите, поставени в международни микробни банки, в съответствие с договора от Будапеща 3.

KFD Probiotic е чудесен избор за хора, които искат да поддържат чревната си флора в добро здраве. Може да бъде от полза в случай на стомашен дискомфорт, отслабен имунитет или да се използва превантивно в периоди, когато сме най-изложени на различни видове нарушения на чревната микрофлора и особено при прием на антибиотици.

 

Прием: Приемайте по една капсула на ден, с обилно количество вода (поне 300мл). Съдържанието на капсулата може да се добави към кисело мляко или студена протеинова напитка.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!