KFD Regular+ WPC 80 | Суроватъчен протеин, 3000 гр.

  • Марка: KFD Nutrition
119,00 лв.

KFD Regular+ WPC 80  представлява чист, суроватъчен протеин, вече и в икономична разфасовка от 3кг. Суроватъчният протеин концентрат на KFD доказва, че усещането за вкус и финес могат да вървят ръка за ръка с изграждането на мускулна маса. Както винаги можете да очаквате високо качество, уникални вкусове и инстантна разтворимост, които да задоволят и най-взискателните клиенти. KFD Regular+ WPC 80 съдържа висококачествен суроватъчен протеин концентрат, с висока усвояемост и съдържание на протеинови фракции. Когато избирате KFD WPC, вие избирате чист суроватъчен протеин без добавени евтини пълнители и растителни протеини. Единственото добавено към чистата суроватка е рецептата за страхотен вкус. Разтварянето на протеина във вода и мляко е невероятно лесно и бързо - спортисти, които имат опит с протеините знаят отлично, в каква досада могат да се превърнат трудно разтворимите протеини. Всяка доза от KFD Regular+ WPC 80 съдържа 24гр протеин с перфектен аминокиселинен профил и бърза усвояемост, който ще снабди тялото ви с качествен градивен материал за натрупване на мускулна маса. Протеинът е много подходящ и за хора, които целят изгаряне на мазнините, тъй като съдържа само 1.5гр въглехидрати в доза, а високия прием на протеин е от основно значение за запазване на изградените мускули.

Важно е да споменем, че продуктът не съдържа аспартам и изкуствени оцветители означавани с "Е" в съдържанието, които могат да имат негативен ефект върху организма.

 

Прием: Приемайте по 1 доза - 30гр(1 и 1/2 мерителна лъжичка), разтворена в 200мл вода или мляко. Приемайте от 1 до 3 пъти дневно според индивидуалните ви нужди от протеин. Приемайте едната доза веднага след тренировка.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!