KFD Vitamin B12 Methyl | Витамин Б12, 200 таблетки

  • Марка: KFD Nutrition
21,00 лв.

KFD Vitamin B12 съдържа витамин Б12 в най-усвоимата форма - Метилкобаламин, за разлика от повечето добавки на пазара, които предлагат витамин Б12 Цианокобаламин. 

Метилкобаламин е биологично-активната коензимна форма на витамин Б12!

Methyl B-12 e водно-разтворим витамин от групата на Б витамините. Той има изключителна роля за поддържането на здравословна нервна система и усвояването на мазнините и белтъчините. Метилкобаламин играе и есенциална роля в синтезирането на ДНК по време на клетъчното делене и затова е важен за функцията на бързоразмножаващите се клетки, каквито са кръвните телца.  Достатъчен прием на Methyl B-12 заедно с Фолиева киселина и Витамин Б6, регулира здравословните нива на серумния хомоцистеин, поддържайки силна и здрава сърдечна дейност. Поради факта, че Метилкобаламин се съдържа главно в животински продукти или формите на витамина в растителните източници са слабо усвояеми в човешкото тяло, съществува по-висок риск от неговия недостиг при вегетарианци и вегани, поради, което се препоръчва неговия допълнителен прием като хранителна добавка.

 

 

ПриемПриемайте по една доза(1 таблетка на ден).

 

 

 

Забележка:Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!