MuscleTech Platinum BCAA 8:1:1 | БЦАА, 200 капсули

  • Марка: MuscleTech
65,00 лв.

MuscleTech 100% Platinum BCAA 8:1:1 е единствения продукт, който съдържа по 3 форми на Левцин, Валин и Изолевцин, като това го прави, освен иновативен продукт, така и изключително потентен! Невероятният, "3х3" комплекс, кара мускулите Ви да работят по-добре, да се възстановяват по-бързо и така да повишите резултатите в спорта, който практикувате, освен това, добавения Цитрулин Малат, помага за навлизането на повече кръв в мускулите Ви, като така получавате по-добро напомпване и навлизането на BCAA и хранителни вещества изцяло и само в мускулната група, която тренирате! Левцин е основна Аминокиселина от кетогенната група аминокиселини. Тя е естествана част от протеинови продукти, като месо, яйца, риба или растителни продукти. Това е една от най-важните аминокиселини за всеки човек и особено за спортистите, защото когато се комбинира с въглехидрати, влияе на анаболните хормони както и инсулиновата секреция. Освен това, Левцина може да повлияе положително върху окисляването на масната тъкан и да подобри качеството на мускулите. Това е универсална аминокиселина за спортисти от всички спортове . Приемането на Левцин е задължително след тренировка, защото без достатъчно високо ниво на Левцин, протеиновия синтез в мускулите и тяхното възстановяване не било толкова добро! Валин е есенциална аминокиселина със стимулиращо действие върху организма. Той е необходим за метаболизма на мускулите, възстановяването на тъканите и поддържането на нормалния азотен баланс в организма. Хранителни източници на валин са млечните продукти, месото, гъбите, фъстъците и белтъчините от соя! Валин, може да служи като източник на енергия, със съхраняващ глюкозата ефект, благодарение на което стимулира и повишава умствената енергия. Освен това той поддържа азотния баланс в тялото и предотвратява интоксикацията с амоняк при повторна резорбция на урината от бъбреците. Валин, намира широко приложение за предотвратяване на загуба на мускулна маса при диабет и за предотвратяване на амонячна интоксикация. Изолевцин, една от есенциалните аминокиселини, той е необходим за образуването на хемоглобина и за стабилизиране и регулиране на кръвната захар и енергийното ниво. Той се метаболизира в мускулната тъкан и е една от трите аминокиселини с разклонени вериги. Тези аминокиселини са ценни за спортисти, тъй като увеличават енергията на тялото, повишават издръжливостта и подпомагат заздравяването и възстановяването на мускулната тъкан.
Източници на изолевцин са следните храни: бадеми, кашу, пилешко месо, нахут, яйца, риба, леща, черен дроб, месо, ръж, повечето семена и белтъчините от соя.

Допълнителният прием на Изолевцин с храната или под формата на добавки повишава издръжливостта и подпомага възстановяването при травма или операция и ускорява зарастването на рани. Поради участието си в производството на хемоглобин и регулиране на нивата на кръвната захар, Аминокиселината присъства и в профилактиката на анемия и диабет.

Повече за BCAA може да научите Тук

 

         Защо да го приемам?

  • Високо съдържание на BCAA
  • Брутално възстановяване
  • 3 форми на Левци, Валин и Изолевцин
  • Ускорява покачването на мускулна маса
  • По-добро напомпване по време на тренировка
  • Перфектно съотношение на BCAA - 8:1:1

 

Прием:
Приемайте по една доза по време, или преди тренировка.

 

Хранителна добавка
Content: 200 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 200
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Sodium 5 mg
--  
8:1:1 BCAA Matrix  
L-leucine 800 mg
L-isoleucine 100 mg
L-valine 100 mg


Other Ingredients:
Microcrystalline cellulose, hydroxypropylcellulose, croscarmellose sodium, hydrogenated cottonseed oil, coating (titanium dioxide, polyethylene glycol, talc), magnesium stearate, silicon dioxide, acesulfame-potassium.

 

# 1 U.S Military Selling Bodybuilding Supplement Brand- Cumulative Sales

# 1 Most Clinical Studies in Science

Guaranteed Banned Substance Free

# Fully Disclosed Ingredients

MuscleTech - The Most Powerful Supplements On Earth

# MuscleTech is America's #1 Selling Bodybuilding Supplement Brand based on cumulative wholesale dollar sales 2001 to present.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!