Mutant Creakong | Креатин, 300 Grams

  • Марка: Mutant
55,00 лв.

Креатин трябва да бъде неизменна част от хранителният режим на всеки сериозно спортуващ. Това е така, защото интензивните тренировки изискват огромни количества енергия, а креатинът може да я осигури. Всеки производител, препоръчва различен вид креатин, като най-добрия. Истината е, някъде по средата. Всички форми на креатина  могат да бъдат ефективни, в зависимост от целта и от  организма на всеки човек. Представяме Ви продукта Mutant Creakong единствената креатинова смес, която доставя само чист креатин от доказани източници, обект на патентоване и доказан в клинични изследвания перфектен резултат. С тази добавка Вие ще получите няколко от най-ефективните форми на креатина.

Creapure ® Creatine Monohydrate (CM) е най-добрата, клинично изпитана форма на креатин за оптимизиране на вашите  резултати. Отличава се с двойно-патентована технология за качествена мускулна функция. Този вид креатин драстично увеличава мускулната сила и мощ. Произведен в Германия

Creatine MagnaPower ® (CMC) доказано увеличава мощността. Този креатин е изпитан чрез контролирани плацебо проучвания в продължение на 8 години, според които стимулира мускулните контракции и протеиновия синтез.  Тази креатинова форма е алкализирана, за да се абсорбира по различен начин от CM, с цел елиминиране конкуренцията по между им за усвояване в организма и по-малко подуване на корема.

Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC) е уникален, свързан креатин, който насърчава синтеза на енергия, повишава нивата на креатин в плазмата след поглъщане и увеличава издръжливостта при високо интензивни, силови тренировки, например вдигане на тежести. Благодарение на ултра чистия креатин който съдържа, Creakong подобрява работата на мускулите, осигурява   допълнителна енергия, и  дава възможност да се възстановите  по-бързо. Тази допълнителна енергия намалява мускулната умора, и Ви позволява  да тренирате по – дълго време на максимални обороти, за една наистина резултатна тренировка.  Креатина играе важна роля в процеса на генериране на енергия. Той дарява своята фосфатна молекула,  за възстановяването на АТФ-основното гориво за мускулите. Следователно, колкото повече креатин имате в тялото, толкова повече енергия ще генерирате, и толкова по - ефективно ще тренирате. Креатин допринася за  максимален растеж  и  бързо възстановяване. С Creakong, вашите мускули ще бъдат по-заредени с енергия и по-силни. Поради бързото освобождаване на енергия, предоставена от креатиновите форми в неговия състав, Mutant Creakong е чудесен продукт за всеки, който иска да увеличи мускулната маса и тонус, и да  повиши общата си производителност  в залата

Повече за креатин можете да научите тук.

 

Прием: Смесете 1 доза (4 гр) с 150-200 мл вода и приемайте 20-30 минути след тренировка. За по-добро усвояване заедно с протеин или въглехидрат.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 300 гр.
Една доза: 1 лъжичка 4 гр.
Дози в опаковка: 75
Препоръчителна дневна доза: 1

Amount per 4 gr 100 gr
CreaKong Creatine Blend: 4000 mg 100000 mg
Creatine Monohydrate    
Creatine-Magnesium Chelate    
Tri-Creatine Citrate    


Other ingredients:
Produced in a facility that also handles ingredients from milk, egg, wheat, peanut, soy, tree nut (coconut, hazelnut)

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!