Myprotein 5-HTP 50mg | 90 капсули

  • Марка: Mypotein
29,00 лв. 21,00 лв.

Myprotein 5-HTP представлява хранителна добавка, съдържаща единствено 5-хидрокситриптофан(5-HTP).  

5-HTP е аминокиселина, която тялото синтезира и играе ролята на прекурсор, на невротрансмитъра Серотонин. Също така има роля и на ''куриер'' който пренася сигнали между нервните клетки. Ниските нива на Серотонин се свързват с депресия, безпокойство, влошено качество на съня, наднормено тегло и други. Затова повишаването на нивото на Серотонин, може да и ма много ползи за здравето. Поради тези причини 5-HTP е много популярна хранителна добавка през последните години и се използва за повишаване, нивото на Серотонин. За комерсиални цели 5-HTP се произвежда от семената на африканското растение Griffonia simplicifolia. 

Изследванията показват, че хората приемащи 5-хидрокситриптофан, като добавка, отбелязват подобрение в настроението си, намален апетит, който води до намаляване на телесното тегло и спокоен сън. 5-HTP е подходящ за хора, целящи подобряване на настроението и редуциране на излишното напрежение и стрес.

На страхотна цена с 25% отстъпка! Най-ниска на пазара! 

 

          Как действа?

  • Подобрява настроението
  • Подобрява съня
  • Успокояващо действие
  • Намалява апетита

          Странични ефекти:

  • При възрастни е доказано, че няма, ако се приема орално в дози до 400мг/ден за 1 година. Ако се приема в големи дози, от порядъка на 6-10 гр./ден има вероятност от проблеми със стомаха и мускулни спазми.
  • При деца до 12 годишна възраст, не са наблюдавани странични ефекти при дози от 5мг. на килограм телесно тегло, в период от 3 години.

 

Прием: Приемайте по една таблетка на ден, най-добре на празен стомах, преди лягане.

 

Хранителна добавка

Една доза: 1 капсула

Дози в опаковка: 90 капсули

      В една доза
5-Hydroxy L-Tryptophan (5-HTP)     50мг.

Съставки: пълнители (микрокристална целулоза), Anti Caking Agent (магнезиев стеарат), Капсула (желатин), L-5-хидрокситриптофан (5-HTP) (Griffonia Seed).

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!