Myprotein Alpha Pre-Workout | Предтренировъчен бустър , 600 гр.

  • Марка: Mypotein
55,00 лв.

Myprotein Alpha Pre-Workout e предтренировъчен продукт, който ще ви зареди със сила, енергия, издръжливост и ще повиши вашите спортни резултати. Съдържа слените ключови съставки, необходими за една отлична тренировка: цитрулин малат, бета-аланин и кофеин

Myprotein Alpha Pre-Workout съдържа цели 300mg кофеин на порция, което помага за подобряване на Вашите показатели за издръжливост и производителност, така че да можете да извлечете максимума от всяка тренировка и да надхвърлите своите граници. Но това не е всичко. Кофеинът също така Ви помага да останете свежи и съсредоточени по време на тренировка, приближавайки Ви до Вашите най-важни цели.

Във формулата се съдържат и ред известни и добре проучени съставки, включително 8гр цитрулин малат, 3,5гр бета-аланин, 4гр L-аргинин алфа-кетоглутарат и накрая 250mg L-теанин.

 

Прием: Смесете 2 равни лъжици (20g) с 300-400ml вода и консумирайте 30 минути преди Вашата тренировка. Приемайте веднъж на ден.

 

 

Забележка: Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!