Myprotein Beta-Alanine Amino Acid | Бета-аланин, 90 таблетки

  • Марка: Mypotein
35,00 лв.

Myprotein Beta Alanine Бета Аланин е заменима аминокиселина, която в комбинация с Л-Хистидин стимулира увеличаването на Карнозин в мускулите. Увеличената концентрация на Карнозин повишава издръжливостта на мускулите. Забавя усещането за умора и намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка. Бета Аланинът е изключително подходящ за активно спортуващи, които се нуждаят от повече издръжливост и в същото време искат да забавят усещането за умора в мускулите. Приет преди тренировка, Myprotein Beta Alanine намалява до минимум загубите на мускулна маса, като своевременно елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. Повишава спортните постижения и резултати, особено в силовите дисциплини.

Myprotein Beta Alanine е най-подходящ за силно напреднали и професионални атлети, които са подложени на тежки и продължителни натоварвания. За максимални резултати, комбинирайте бета-аланин с креатин и HMB. Намалената киселинност в мускулите забавя умората и улеснява възстановителните процеси. Високите нива на карнозина ще Ви осигурят рязко увеличаване на мускулната сила, размери и издържливост.

 

          Как действа?

  • Увеличава нивото на Карнозин в мускулите
  • Увеличена мускулна сила
  • Подобрено възстановяване
  • Увеличена ефективност на кислорода

 

Прием: Приемайте една доза около 30 минути преди тренировка.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 90 таблетки
Една доза: 1 табл.
Дози в опаковка: 45
Recommended daily use: 1 Serving(s)
 

Beta Alanine 1.5 g


Other ingrednients: Beta Alanine, Bulking Agents (Di Calcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose), Anti Caking Agent (Magnesium Stearate).

AllergensMade in a facility that handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!