Myprotein Creatine Monohydrate | Креатин, 250 гр.

  • Марка: Mypotein
45,00 лв.

Креатин заедно със суроватъчния протеин  е най-използваната спортна добавка в света! Но креатин не е просто спортна добавка, а  средство за  подобряване на общата производителност на  всеки атлет. Креатин монохидрат подобрява работоспособността на мускулите, в резултат на  допълнителната  енергия която осигурява. Креатинът е отлично средство, с което да повишите вашата сила, мускулна маса и спортни  постижения. Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова добавка, може отново да Ви върне в “играта“. Такъв продукт е Creatine Monohydrate на MyProteinТой съдържа във формулата си креатин монохидрат, който се отличава с най-добрата усвояемост от всички видове креатин. Това означава, че приемайки  Myprotein Creatine Monohydrate, Вие получавате  по-добър и по-бърз за усвояване креатин. Благодарение на това, няма да усетите страничните ефекти, които обикновения креатин по принцип причинява, като стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. С Myprotein Creatine Monohydrate Вие получавате само високоефективен креатин монохидрат, без странични примеси.

Защо креатина е толкова популярен сред спортистите? Креатинът е съставна единица на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по-голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатин монохидрата в Myprotein Creatine Monohydrate, ще Ви помогне да се възстановявате по-бързо и ефективно. Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрат има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки  креатин монохидрат Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, той подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще запазите дълго време. 

Повече за креатин можете да научите тук.

 

 

           Как действа?

  • Увеличава мускулната мощ и сила
  • Подобрява издържливостта
  • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
  • Повишава енергийния баланс в тялото
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения

 

 

Прием: Приемайте по 5 грама от Myprotein Creatine Monohydrate на ден.За по-добро усвояване приемайте с храна, или веднага след хранене.

 

 

Хранителна добавка
Съдържание: 250 гр.
Една доза: 1 лъжичка 5 гр.
Дози в опаковка: 50
Препоръчителна дневна доза: 1 

Creatine Monohydrate

5 g

 


Други съставки: Made in a facility that also handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

Unflavoured: Creatine Monohydrate (100%)

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!