Myprotein L-Glutamine Unflavoured | Глутамин, 1000 гр.

  • Марка: Mypotein
55,00 лв.

Myprotein L-Glutamine е хранителна добавка със 100% съдържание на аминокиселината Глутамин, която стимулира растежа на чиста мускулна маса, оказва подкрепа при възстановяването и насърчава имунната система. Myprotein L-Glutamine съдържа есенциалната аминокиселина глутамин, която има ключова роля за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Глутамин е най-разпространената аминокиселина в кръвта и мускулната тъкан, подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Тази аминокиселина е позната като „кралят на аминокиселините”, укрепва здравето на мускулната тъкан и елиминира риска от загуба на мускулна маса след високоинтензивни тренировки. Също така, глутамин повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане. Myprotein L-Glutamine стимулира имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии. Има благоприятно действие и върху стомашно-чревния тракт. Глутамин предпазва от развитие на различни заболявания, помага при симптоми на физически и психически стрес, и контролира здравословния киселинен баланс в организма. Освен това, глутамин има силно антикатаболно действие и подобрява хормоналния баланс.

Повече за Глутамин може да научите Тук

 

          Как действа?

  • Осигурява антикатаболна защита
  • Повишава анаболните процеси
  • Увеличава производството на хормона на растежа
  • Повишава издържливостта и силата
  • Подобрява процеса на възстановяване
  • Стимулира имунната система

 

Прием: Смесете Myprotein L Glutamine 5 гр. с 150-200 мл. вода и приемайте 1-2 пъти дневно, по възможност с храна за по-добро усвояване. В периоди на високоинтензивни тренировки, силен стрес, или след тежко боледуване, приемайте до 3 дози на ден.

 

Хранителна добавка
Съддържание: 1000 гр.
Една доза: 1 лъжичка 5 гр.
Дози в опаковка: 200

L-Глутамин 5 гр

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!