Myprotein Pure Caffeine 200mg | Кофеин, 100 таблетки

  • Марка: Mypotein
18,00 лв.

Myprotein Pure Caffeine е хранителна добавка, която съдържа кофеин, натурална енергизираща съставка, която увеличава енергията, намалява умората, стимулира мозъчната активност и подпомага загубата на телесно тегло. Myprotein Caffeine подобрява общото благосъстояние на организма , като има силно тонизиращо действие, активизира мускулните процеси и двигателната активност. Кофеина повишава умствената концентрация и мускулната сила. Той стимулира термогенезата и насърчава липолизата, това е процеса при който натрупаните в тялото мазнини се разграждат. Освен това, кофеина ускорява метаболизма, като по този начин съдейства за ефективно изгаряне на излишните мазнини и подпомага здравослловната загуба на тегло. Той подпомага мозъчната активност, като активизира сетивната чувствителност и подобрява настроението. Myprotein Caffeine е особено ефективен преди тренировка и позволява значително по-интензивни натоварвания и резултати. Той има свойството да прониква дълбоко в мускулните клетки, като повишава енергията и елиминира умората. Същевременно, кофеина стимулира централната нервна система, сърдечната дейност и стомаха. Кофеина се абсорбира  напълно от организма в рамките на 30-45 минути след прием и се задържа в организма до 6 часа. Той е мощен диуретик и стимулира отделянето на вода от организма.

 

           Как действа?

  • Увеличава силата и енергията
  • Намалява излишните телесни мазнини
  • Има силен термогенен ефект
  • Ускорява метаболизма
  • Повишава концентрацията
  • Мощен диуретик

 

Прием: Приемайте Myprotein Pure Caffeine по 1 таблетка, до 2 пъти дневно на интервали не по-малки от 4 часа. Не приемайте преди лягане.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 100 таблетки
Доза: 1 таблетка
Дози в опаковка: 100
Препоръчителна дневна доза: 1 доза

 

Безводен Кофеин

 

200 mg


Ingredients: Bulking Agents (Calcium Carbonate, Microcrystalline Cellulose), Caffeine, Anti Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Glazing Agent (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Glycerol).

Allergens: Made in a facility that handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!