Natrol Acidophilus Probiotic 100mg | Пробиотик, 150 капсули

  • Марка: Natrol
31,00 лв.

Natrol Acidophilus Probiotic съдържа 1 милиард живи бактерии в капсула. Пробиотиците представляват т.нар. добри бактерии, в организма ни. Тяхното естествено присъствие подпомага работата стомашно-чревния тракт. Те поддържат баланса между микроорганизмите, съставляващи чревната микрофлора и ограничават растежа на патогенните. Повишават имунната защита и оказват благоприятно влияние върху общото здраве на организма. Подложени на стрес, напрежение и динамика, хората губят от количествата на естествените бактерии, а това води до отслабване на имунната ни система . Научно и практически е доказано, че хранителните добавки и пробиотичните  продукти са най-добрата алтернатива да се справим в такива ситуации. Ацидофилус е естествен продукт съдържащ 1 милиард живи култури в капсула. Съставът му спомага за подобряване на храносмилателните процеси, тонуса и защитните функции на организма. Пробиотичното действие му позволява да достигнат достатъчно голямо количество живи бактерии в дебелото черво, където трябва да се заселят и размножат.  Не случайно пробиотикът е наричан още "Приятел на живота". Ацидофилус пробиотик има свойството да понижава ефективно нивата на "лошия холестерол", както и да възпрепятства чревни, пикочо-полови и други инфекции.
Ацидофилус Пробиотик притежава противоалергичен ефект. Свежестта и действието му се запазват за най-дълго, когато след отваране се съхранява в хладилник.

 

Прием: Приемайте по 1 капсула три пъти на ден, около 30 минути преди хранене.

 

 

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. След отваряне, съхранявайте в хладилник!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!