Natrol Complete Balance Menopause relief AM/PM | При Менопауза, 2x30 капсули

  • Марка: Natrol
47,00 лв.

Natrol Complete Balance Menopause relief е страхотна формула, съставена от натурални съставки, предназначена за жени в менопауза. Всеки етап от живота на човек е съпроводен с множество физиологични и психични проблеми, на които следва да се обръща специално внимание. Един от етапите, които водят до големи аномалии в женският организъм е менопаузата. Наред с настъпващите дълготрайни обрати, всяка жена трябва да понася множество болки, дискомфорт и неразположение. С цел да бъдат сведени до минимум тези симптоми се налага приема на допълнителни хранителни вещества, набавящи нужните микроелементи, които след определената възраст или спират да се произвеждат от организма по естествен начин, или техните количества намаляват.
Продукта на Natrol е формула, специално създадена, за да облекчава дните по време и преди менопаузата. Тя ефективно намалява неприятни усещания, като обливане на топли и студени вълни, промяна в настроенията, безсъние, болки.
Съдържанието на продукта се базира на естествени природни съставки нужни на организма по всяко време и в обострена степен по време на менопаузата. Сред тях са соев екстракт, гроздовиден ресник (известен още като черен кохош), витамини от Б комплекс, мелатонин и калций. В резултат от тяхното действие се регулира и балансира хормоналния баланс на жените.
Продукта се състои от 30+30 капсули, които представляват дневна и нощ формула или AM и PM.

 

Прием: Приемайте по една капсула от AM формулата сутрин и по една капсула от PM формулата един час преди сън.
 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!