Natrol Cranberry | Екстракт от червена боровинка, 30 капсули

  • Марка: Natrol
20,00 лв.

Natrol Cranberry представлява хранителна добавка, съдържаща екстракт от червена боровинка! Червената боровинка е богата на така наречените фитохимикали, като проантоцианидин олигомери, флавоноли и антоцианин гликозиди и тритерпеноиди. Тези различни фитохимикали имат мощно антиоксидантно действие, което е установено, че инхибира растежа на раковите клетки, в някои случаи дори ги убива. Свързаните с възрастта клетъчни дегенерации и заболявания, често са причинени от свободните радикали, които се произвеждат вследствие на клетъчното окисление.
Фитохимикалите в екстракта от червени боровинки могат да забавят окислителните процеси и свободните радикали, като допринасят за предотвратяване на няколко вида рак и на клетъчните дегенеративни условия.
Екстрактът от червена боровинка съдържа значително количество витамин С, който е от жизненоважно значение за заздравяване на рани и превенция на заболявания. Също така е отличен източник на диетични фибри, предоставяйки регулиране на кръвната захар и ефективно помага при запек. Червената боровинка също може да повиши нивата на витамин К и витамин Е в организма, предоставя и минерали, които са от съществена важност за функциите на организма. Освен това флавоноидите в екстракта от червени боровинки могат да подобрят здравето на сърдечносъдовата система чрез намаляване на общия и LDL(''лош'') холестерол.

Отделителната система, често е засегната от инфекции на пикочните пътища. Органи като пикочния мехур и уретрата често развиват бактерии, което води до постоянна болка и дискомфорт. Няколко клинични проучвания са установили, че екстрактът от червена боровинка предотвратява инфекции чрез спиране на бактериите да се прикрепят към стените на пикочните пътища и покочния мехур.
Учените са установили положителна връзка между консумация на червена боровинка и здравето на зъбите, тъй като са открили флавоноиди, намаляващи риска от развитие на зъбен кариес, като предотвратяват развитието на бактерии върху зъбната повърхност. Всички тези елементи, в комбинация ще ви помогнат да запазите здравето си и да подобрите общото си благосъстояние.
Prozis Foods Ви представя екстракт от червена боровинка от 600 мг, добавка, която със сигурност ще повлияе положително на здравето Ви!

 

          Защо да го приемам?

  • Бори се с инфекциите и предпазва от усложнения в пикочните пътища
  • Предпазва от окислително увреждане от свободните радикали
  • Запазва здравето на клетките
  • Богат на мощни, антиоксидантни флавоноиди
  • Естествен източник на няколко важни витамина и минерала
  • Подобрява здравето на сърдечно-съдовата система
  • Укрепва имунната система

 

Прием: Приемайте по 2 капсули на ден

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!