Natrol Milk Thistle Advantage 525mg | Бял трън екстракт, 60 таблетки

  • Марка: Natrol
33,50 лв.

Natrol Milk Thistle Advantage представлява екстракт от Бял трън, който има мощен антиоксидантен ефект и активно подпомага здравето на черния дроб. В състава му се съдържа екстракт от семена на билката Бял трън (Silybum marianum), успешно комбиниран с други натурални съставки, осигуряващи детоксикация на черния дроб, както и елиминиране вредното влияние на свободните радикали. Наличният във формулата Силимарин (флавоноиден комплекс, извлечен от семената на белия трън) оптимизира чернодробната дейност, елиминирайки отпадъчните продукти от метаболизма на хранителните вещества. Притежава и свойствата да укрепва и поддържа здравето на клетъчните мембрани, да стимулира възстановяването и подмладяването на чернодробните клетки и да осигурява антиоксидантна защита на организма.
Ефективното действие на продукта се дължи на съдържащата се в него комбинация от екстракт от Бял трън,  стандартизиран до 80% силимарин и подпомагащи въздействието им билки.

Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа: 525mg екстракт от семена на билката Бял трън, 420mg силимарин, 85mg екстракт от корен на глухарче, 60mg екстракт от корен на черна ряпа, 60mg екстракт от корен на репей, 60mg екстракт от джинджифил и 35mg корен от магданоз

 

          Защо да го приемам?

  • Подпомага чернодробната функция
  • Предпазва и възстановява черния дроб от увреждане
  • Стимулира естествените процеси на детоксикация
  • Мощен антиоксидант
  • Natrol Milk Thistle Advantage е със 100% растителен произход

 

Прием: Приемайте по 2 капсули един път на ден, по време на хранене.

 


Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!