Natrol Relaxia Night Calm | Подобрява съня, 50 желирани бонбона

  • Марка: Natrol
47,00 лв.

Natro Relaxia Night calm представлява бързодействаща формула за по-бързо заспиване и по-качествен сън. Съдържа само натурални съставки, намаляващи стреса и безпокойството, които допринасят за по-лесно заспиване. Отпуснете ума си и подобрете качеството на съня си с успокояващата комбинация от 5-HTP, L-Theanine, Маточина и Мелатонин. Всяка една от тези ефективни съставки е с доказано действие, а комбинацията им има синергичен ефект, който несъмнено ще отпусне нервната ви система.

  • 5-HTP повишава производството на серотонин, което подобрява симптоми на депресия, безпокойство и нервност.
  • L-Theanine е аминокиселина, която намалява тревожността и стреса. Множество проучвания сочат, че отпуска нервната система и намалява пулса в покой.
  • Екстрактът от маточина има силно антиоксидантно, антибактериално и противовъзпалително действие. Стимулира жлъчната секреция и облекчава стомашните неразположения. Действа успокояващо върху нервната система и подобрява качеството на съня.
  • Мелатонинът е познат още като хормона на съня, той отговаря за лесното заспиване и качеството на съня. Поради стреса и напрегнатото ежедневие при някои хора се наблюдава промяна в биологичния ритъм, намалено производство на мелатонин и проблеми със съня. Приемът на Natrol Relaxia Night Calm ще помогне за влизане в нормален ритъм на спане, като ви успокои, за да се насладите на дълъг сън без събуждания. Мелатонинът не води до привикване, както е характерно за приспивателните лекарства и не води до ленивост и умора след събуждане.

Natrol Relaxia Night Calm е под формата на желирани бонбони с чудесен плодов вкус и бързо усвояване!

 

Прием: Сдъвчете 2 желирани бонбона 30 - 40 минути преди сън.

 

ЗабележкаПазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! При прием на антикоагуланти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!