Nature's Way CranRX | Червена Боровинка, 60 жел. таблетки

  • Марка: Nature's Way
63,00 лв.

Nature's Way CranRX е страхотна формула, която Ви предоставя цялостна грижа за уринарния тракт.  

Съдържа Червена боровинка (100% цял плод), витамин С и D-маноза – отлична комбинация срещу упорити уринарни инфекции, включително цистит, уретрит и др.! Патентованият екстракт от биоактивна червена боровинка CranRx® е иззет от всички части на плода, включително кожата, месестата част и семената! Ето защо CranRx® е трикратно по-мощен от други екстракти, иззети от изолирани части на плода и има супер мощно действие при цистит и други уроинфекции! Екстрактът от червена боровинка CranRx® е стандартизиран до проантоцианидини (PACs) – биологично активните компоненти, открити в състава на червената боровинка, на които тя дължи ефектите си върху пикочо-половата система. Подходящ за мъже и жени!

D-манозата, включена в състава на продукта, е естествен вид захар, открита в много плодове. Тя не бива да се бърка с обикновената захар или фруктозата. D-маноза намалява риска от инфектиране на пикочния канал и пикочния мехур, и последващи усложнения. Полезна е за флората на уринарния тракт и му осигурява защита срещу бактерии и други патогени.

Всяка доза (2 желирани, дъвчащи таблетки) съдържа още 90 mg витамин С - мощен антиоксидант, който поддържа нормалното рН на уринарния тракт! 

Cran Rx® Грижа за уринарния тракт има силно антибактериални, противовъзпалителни и антиоксиданти ефекти. Отличен източник на проантоцианидини – полифенолни съединения с антиадхезивно действие – предотвратяват образуването на P-фимбрии от патогените. Уропатогенните бактерии се захващат за уроепителните клетки и предизвикват инфекция именно благодарение на P-фимбриите. Проантоцианидините противодействат на този негативен процес, поддържайки уринарния тракт в отлично състояние!

 

          Защо да го приемам?

  • Осигурява стабилна защита за урогениталната лигавица от патогенните микроорганизми.
  • Насърчава извеждането на болестотворните причинители на инфекцията, и значително намалява риска от усложнения при цистит, уретрит, простатит, пиелонефрит и др.;
  • Допринася за облекчаване на характерните симптоми, включително болезнено уриниране, парене, сърбеж и др.
  • Спомага за възстановяване нормалното състояние на лигавицата на пикочните пътища.
  • С добре изразени диуретични ефекти.
  • За оптимални резултати, започнете приема на Cran Rx® още при първите симптоми на цистит, уретрит, простатит и др.
  • Използвайте Cran Rx® и при уроинфекции, предизвикани от катетри или постоперативни интервенции.
  • При хронични уроинфекции, приемайте Cran Rx® Грижа за уринарния тракт  само с цел профилактика, в продължение на дълъг период от време!
  • Подходящ за жени и мъже

Cran Rx® Грижа за уринарния тракт е мощно и естествено средство срещу хроничните уроинфекции! 

 

Прием: Приемайте по 2 желирани таблетки на ден.

 

Съставки: Захарна тръстика, органик сироп от тапиока, пектин, лимонена лиселина, натриев цитрат, натурален аромат, фракционирано не-хидрогенирано кокосово масло, жълт пчелен восък.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, млечни продукти,  яйца, глутен, фъстъци, консерванти, пшеница, дроджи.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!