Nature's Way Echinacea, Astragalus & Reishi | Ехинацея, Астрагал и Рейши, 100 капсули

  • Марка: Nature's Way
37,00 лв.

Nature's Way Echinacea Astragalus & Reishi е страхотна билкова формула, притежаваща силен имуностимулиращ и адаптогенен ефект. Много подходяща срещу простудни, вирусни заболявания и грип.

Формулата съдържа патентована смес екстракти от ехинацея пурпурея органик (стебло, лист и цвят), астрагал (корен) и медицинската гъба рейши (цяло плодно тяло).

        

          Ползи от Ехинацея, Астрагал & Рейши:

  • Допринася за подсилване защитните сили на организма през студения и преходните сезони.
  • Спомага за намаляване възприемчивостта на организма към грип и банални респираторни инфекции.
  • Съдейства за съкращаване продължителността на евентуалното боледуване.
  • Има силен адаптогенен ефект и силно се препоръчва и в условията на стрес, нередовен режим на работа и почивка.
  • Подобрява работоспособността и намалява чувството на отпадналост, като предпазва клетките и тъканите от оксидативен стрес, включително и невроните от дегенерация.
  • Ехинацея, Астрагал и Рейши допринася за активирането на различни елементи на имунната система – засилва фагоцитозата на макрофагите, стимулира дейността на полиморфноядрените левкоцити и на „природните убийци“ (NK клетките).

 

          Свойства на отделните съставки:

  • Ехинацея - Активните компоненти на ехинацея имат различни свойства – алкамидите са имуностимулиращи и успокояващи централната нервна система, полизахаридите стимулират продукцията на интерлевкини и други цитокини, като оказват противовъзпалителен ефект, а производните на кафеената киселина са предимно антимикробни. За разлика от синтетичните противогрипни медикаменти, резистентността на грипния вирус към ехинацея е практически нулева. Клинични проучвания показват ефективността на ехинацея срещу грипния, херпесния и папиломния вирус, като се намалява рискът от развитие на инфекция или се скъсява продължителността на преболедуването при грип и простуда.
  • Астрагал - Високо ценен адаптоген в традиционната китайска медицина, който проявява антиоксидантно, имуностимулиращо, хепатопротективно, експекторантно и диуретично действие. Комбинацията от тези свойства превръща астрагала в отлично детоксикиращо и повишаващо съпротивителните сили на организма средство. Коренът от астрагал подобрява метаболитните показатели при различни инфекциозни, обменни и дегенеративни заболявания, протичащи с интензивен оксидативен стрес, и може да забави напредването им.
  • Рейши - Тази медицинска гъба има многобройни лечебни и профилактични свойства в имунологията и онкологията. Доказано е профилактичното ѝ действие срещу грипните вируси, включително „птичите“ и „свинските“ им разновидности. Рейши е отличен профилактикум на бронхитите и усложненията на бронхиалната астма, на стреса и хроничната умора. Притежава широка гама от биоактивни компоненти – полизахариди, тритерпеноиди и пептидогликани, които стимулират едновременно Т- и В-клетъчния имунитет и производството на антитела.

Продуктът Ехинацея, Астрагал и Рейши е изцяло натурален и не съдържа генномодифицирани компоненти. Екстрактът от ехинацея е добит от органично отглеждани растения.

 

 

Прием: Приемайте по 3 капсули, 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Патентована смес от:

Ехинацея пурпурея органик (стебло, лист, цвят);Астрагал (корен);Рейши  екстракт от цяло плодно тяло;

400 mg   3.6 g

 

Растителна капсула.

Не съдържа: изкуствени аромати, консерванти, оцветители, захар, сол, дрожди, пшеница, царевица, соя, млечни продукти, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!