Nature's Way Primadophilus® Children | Пробиотици за деца, 141 гр.

  • Марка: Nature's Way
50,00 лв.

Nature's Way Primadophilus® Children представлява пробиотик под формата на пудра, подходяща за бебета и деца от 0 до 5 години. Има изключителни предимства в сравнение с повечето стандартните пробиотици. Съдържа 3 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) в комбинация с патентована пребиотична смес Nutriflora® scFOS®, източник на водоразтворими фибри, които бързо се усвояват като хранителна среда от пробиотиците. Пудрата лесно може да се добавя към храни и напитки и се приема само веднъж дневно!

       

          Защо да приемаме Primadophilus® Children:

  • Грижи се за нормалното състояние на чревната микрофлора
  • Подобрява баланса между „добри” и „лоши” бактерии по време на и след лечение с антибиотици
  • Възпрепятства развитието на патогенни бактерии в червата
  • Облекчава състоянието при колики
  • Допринася за защита срещу инфекциите, причинени от хранително отравяне, колиентерит, дизентерия и др
  • Подсилва имунната система 

Primadophilus® Children е подкрепен с тристепенната гаранция за качество ''True Guarantee'', която потвърждава неговите чистота, ефикасност и точен брой пробиотични бактерии! Тристепенната гаранция включва:

  1. Сигурна Ефикасност - Ефикасността на CFUs е напълно гарантирана до изтичане на срока на годност, упоменат на етикета, а не само по време на производството на продукта!
  2. Сигурно Доставяне - Гарантира оптимално оцеляване на пробиотиците в стомашно-чревния тракт и правилното освобождаване в червата.
  3. Сигурно Съдържание - Гарантира, че количеството и упоменатите щамове пробиотични бактерии се съдържат в Примадофилус и се усвояват от детския организъм!

Primadophilus® Children е източник на 3 млрд жизнеспособни млечни бактерии, представени от 7 щама лактобацили и бифидобактерии – освен ацидофилус, рамнозус, лонгум, бреве и инфантис, тук са включени Lactobacillus casei и Bifidobacterium bifidum – съответно казеи и бифидум.

Сред достойнствата на бифидум следва да се спомене, че това е бифидобактерият, който пръв се заселва в червата на новороденото (заедно с инфантис съставлява до 90% от флората му) и има изключително важно значение за формиране на чревния имунитет. Тъй като с възрастта количеството му намалява, допълнителният му прием има много предимства. Бифидум потиска хранителните алергии, протичащи с участието на IgE (имуноглобулини) и има антибактериално и противовирусно действие. Казеи от своя страна стимулира клетъчния имунитет в чревната лигавица, подкислява средата и потиска опасния Clostridium difficile – причинителят на 20% от бактериалните диарии и на псевдомембранозния колит, който може да се активира след агресивна антибиотична терапия или дисбактериоза.

С казеи и бифидум се запълва цялостният набор от есенциалнипробиотици. Пудрата съдържа и NutraFlorascFOS – натурален пребиотичен микс от фруктоолигозахариди, представляващ отлична хранителна среда за пробиотиците. С други думи, продуктът е синбиотик, който може да има профилактичен и терапевтичен ефект.

 

Прием: За деца под 2 години: По 1/2 ч.л.(1.5 g) дневно, между храненията. За деца над 2 до 5 години: По 1 ч.л. (3 g) дневно, между храненията. Може да се добави към вода или напитка.

 

Съставки: В 1 ч.л.(3 g): Дн. доза:
NutraFlora® scFOS (късо-верижни фрукто-олигозахариди) 1.8 g 1.8 g
Патентована пробиотична смес, доставяща 3 милиарда жизненоспособни млечни бактерии (CFUs*) 1.13 g 1.13 g

   
*Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum

Други съставки: Оризов малтодекстрин, силиций, аскорбинова киселина.

 

Забележка: Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!