NOW Foods Biotin 5000mcg | Биотин, 60 вег. капсули

  • Марка: NOW Foods
28,00 лв.

NOW Foods Biotin Биотин е водно-разтворим витамин, необходим за нормалното функциониране на тялото. Биотин играе ролята на ключов регулатор на глюконеогенезата, синтеза на мастните киселини и в метаболизма на някои аминокиселини. Биотин подсилва имунната система и има ключова роля за здравето на кожата. Имате косопад, суха кожа, бързо се уморявате, липсва ви концентрация? Може би организмът ви се нуждае от по-голямо количество биотин. Биотин спада към групата на В-витамините, макар че в действителност е коензим, който работи синергично с витамините. Произвежда се по естествен път в малки количества от червата. Приемането му като хранителната добавка помага на организма да превръща храната в енергия. NOW Biotin има свойството да повишава енергийните нива като подобрява ефективността на храносмилането. Това помага за изгаряне на излишните мазнини и превръща биотин в идеалната хранителна добавка за всички, които се нуждаят от повече енергия през деня и искат да отслабнат. Въпреки, че основната функция на биотин е да превръща въглехидратите в гориво за тялото, той има много други полезни свойства. Допълнителният прием на биотин оказва помощ при чупливи нокти. Доказано е и благоприятното въздействие на витамина при косопад. NOW Biotin подпомага здравето на кожата и може да се използва успешно при третиране на кожни проблеми. 

Изследвания показват, че допълнителният прием на биотин може да намали нивата на ''лошия'' холестерол. Биотин е изключително необходим за диабетиците, тъй като участва в синтеза на инсулин. Доказано е, че добавките с биотин облекчават симптомите на периферна невропатия при някои хора, развили това заболяване вследствие на продължителен диабет или провеждана хемодиализа при бъбречна недостатъчност.

NOW Biotin не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти!

 

         Как действа?

  • Подобрява усвояването на хранителни вещества
  • Осигурява енергия на тялото
  • Стимулира изгарянето на мазнини
  • Укрепва чупливите нокти
  • Помага при косопад и проблемна кожа

 

Прием: Приемайте 1 капсула NOW Biotin дневно с храна.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 60 вег. капсули
Една доза: 1 капс.
Дози в опаковка: 60

Biotin                5 mg (5,000 mcg)


Други съставки: Rice Flour, Cellulose (capsule) Magnesium Stearate (vegetable source) and Silica.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens. Caution:  For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children. Natural color variation may occur in this product.

Store in a cool, dry place after opening.

Please Recycle.

Family owned since 1968.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!