NOW Foods Candida Support | Добро Храносмилане, 90 капсули

  • Марка: NOW Foods
53,00 лв.

NOW Foods Candida Support е страхотна формула специално разработена, да Ви осигури по-здрава храносмилателна система. Съдържа следните съставки:

  • Pau D'Arco (балдахиново дърво) - Силиен имуностимулант, поддържащ храносмилателната система в добро здраве, като я прави негостоприемна за паразити, бактерии, гъбични и вирусни инфекции.
  • Black Wallnut (черен орех) - Помага за пречистването на паразити от стомашно-чревната флора
  • Oregano Oil (масло от риган) - Притежава силни антиоксидантни свойства и пречиства храносмилателната система от паразити, подтиска размножаването на болестотворни бактерии
  • Биотин (витамин от Б-комплекс) - Биотин се произвежда от „добрите” бактерии в храносмилателната система. Когато „добрите” бактерии в стомашно-чревната флора рязко намалеят, е възможен дефицит на биотин, който води до редица усложнения в организма. Адекватното количество биотин гарантира добро здраве за тялото.
  • Каприлова киселина - Подобрява чревната флора като намалява процесите на ферментация образувани от неблагоприятните за храносмилателната система гъбични образувания.

Комбинацията от продуктите в Candida Support е подбрана с цел здравословен баланс на бактериите в храносмилателната система, които са от основно значение за качествено храносмилане и прочистване на паразитите и вредните агенти, причиняващи заболявания и разтройства в храносмилането. Бактериите, живеещи в храносмилателната система не само спомагат за храносмилането, но и произвеждат определени витамини и подобряват процесите на детоксикиране.

 

ПриемПриемайте по една доза 2 пъти на ден с храна.

 

 

Състав:

Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 45 дози
Дози на ден 1 доза
Хранителни стойности
Калории 10 ккал
Въглехидрати
Въглехидрати 1 g
Мазнини
Мазнини 0.5 g
Билки
Black Walnut (Люспи от черен орех) 300 mg
Пау Дарко (Pau D'Arco) 300 mg
Минерали
Магнезий 45 mg
Витамини
Витамин Б 7 - Биотин 2,000 mcg
Мастни киселини
Масло от риган (Oregano Oil) 200 mg
Други
Caprylic Acid 500 mg

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!