Now Foods Chromium Picolinate | Хром пиколинат 200мкг, 250 вег.капсули

  • Марка: NOW Foods
42,00 лв.

NOW Chromium Picolinate 200mcg  Хром регулира инсулина, стабилизира кръвната захар. Също така е важен за синтеза на мазнини и протеини. Влияе силно и върху обмяната на мазнините. Помага и при сърдечно-съдови заболявания. Хром е един от ключовите и незаменими минерали, участващи в процеса на производство на инсулин в човешкото тяло. Chromium Picolinate е формата на хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм. Chromium Picolinate се използва и за производството на енергия, тъй като участва в метаболизма на глюкозата, което е и причината понякога този минерал да е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса. Редица изследвания доказват, че когато нивата на Chromium Picolinate в кръвната плазма са ниски, това е индикация за заболяване на коронарната артерия. Много често при бременни жени е необходим допълнителен прием на хром поради развиващия се зародиш. Дефицитът на хром пиколинат понякога води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.

Освен това NOW Chromium Picolinate оказва голямо влияние за профилактиката на захарен диабет и сърдечно-съдовите заболявания, той също така забавя процесите на стареене. С възрастта нивата на  хром в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен.

 

Прием: Една доза с всяко хранене.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 250 вег.капсули
Една доза: 1 капс.
Дози в опаковка: 250

Chromium

200 mcg

(from Chromium Picolinate)

 

 

Други съставки: Rice Flour and Cellulose(capsule).

Not manufactured with yeast, wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication (especially diabetes medications), or have a medical condition. Diabetics/Hypoglycemics:  use only under a physician’s supervision. Keep out of reach of children.

 Family owned since 1968.

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!