Now Foods Folic Acid | Фолиева киселина и B-12, 250 таблетки

  • Марка: NOW Foods
21,00 лв.

Фолиева Киселина или Витамин B-9 е водноразтворим витамин от B комплекса, който подпомага изграждането на здрави клетки. Водно разтворим означава, че Витамин B-9 не се задържа дълго време в тялото и трябва да се приема ежедневно, за да се поддържат необходимите нива. Витамин B-9 е един от витамините, при който най-често се наблюдава недостиг, и в същото време, това е един от витамините, които най-трудно се усвояват от човешкото тяло. Комбинацията на Витамини В-12 и B9 дава повече енергия на Вашето тяло. Формулата, която NOW Foods предлага, е с добавен Витамин В12 за подсилване на ефекта и по-добро усвояване на фолиевата киселина. По време на бърз растеж на тялото, или при бременност нуждата от Витамин B-9 е по-голяма. Приемът на фолиева киселина намалява риска от сърдечно-съдови болести, подобрява производството на червени кръвни тела, подобрява тонуса и функциите на нервната система. Формата на фолиевата киселина, използвана при хранителните добавки, се усвоява по-добре от тази в храната. Недостиг на Фолиева Киселина може да доведе до риск от анемия.

 

 

Прием: Приемайте една доза дневно с храната.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 250 таблетки
Една доза: 1 табл.
Дози в опаковка: 250

Folate  1333 mcg DFE*
  (800 mcg folic acid) 
--  
Vitamin B-12 25 mcg
(as Cyanocobalamin)   


Други съставки: Cellulose, Stearic Acid (vegetable source) and Magnesium Stearate (vegetable source).

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Natural color variation may occur in this product.

Store in a cool, dry place after opening.

* DFE = Dietary Folate Equivalent

Family owned since 1968.

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!