NOW Foods Glucosamine & Chondroitin Extra Strength | Глюкозамин и Хондроитин, 60 таблетки

  • Марка: NOW Foods
67,00 лв.

NOW Glucosamine & Chondroitin Extra Strength е хранителна добавка, подпомогаща изграждането и възстановяването на ставите и хрущялите. Препоръчва се на активни спортисти, възрастни хора и всички, които искат да запазят ставите си здрави. В състава на този чудесен суплемент се включват глюкозамин и хондроитин.

Глюкозаминът представлява аминомонозахарид, който се съдържа в човешкото тяло. Той се използва при изграждането на всичките ни стави и хрущяли. При наличието на достатъчно глюкозамин в организма се изграждат и възстановяват по-бързо ставите, хрущялите и съединителната тъкан.С възрастта производството му намалява, вследствие на което се получава износване на ставите, което е свързано с ограничено и болезнено движение по време на физическите натоварвания. Това налага да се приема под формата на хранителна добавка, каквато е NOW Glucosamine & Chondroitin Extra Strength.

Хондроитинът представлява гликозамингликан и е съществен елемент в грижата за хрущялната тъкан. Той е едно от основните вещества в структурата на хрущялната тъкан, като свойствата му са да помага за обмяната на веществата в тях и за поддържането на оптимално количество вода. Формулата на NOW е подходяща за всички, независимо дали се оплакват от болки в ставите или не. Хондроитинът е почти задължителен суплемент за всеки активен спортист, както и за хората в напреднала възраст. Той допринася и за поддържане на синовиалната хомеостаза, като стимулира производството на хиалуронова киселина, а това е от съществено значение за нужния вискозитет на синовиалната течност. Компанията NOW Foods е лидер в производството на продукти за подобряване състоянието на ставите и хрущялите. Благодарение на напредналите методи и високи технологии, които NOW Foods използват в производството, се постигат продукти с възможно най-високо качество.

 

          Как действа?

  • Стимулира растежа на нови хрущяли
  • Помага за смазване на ставите
  • Мощно противовъзпалително действие
  • Укрепва съединителната тъкан
  • Подобрява и възстановява здравето на ставите и хрущялите

 

Прием: Приемайте по 1 доза дневно.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 60 таблетки
Една доза: 2 табл.
Дози в опаковка: 30

Calories 10
Total Carbohydrate   2 g
Sodium   110 mg 
Potassium   245 mg
(from Potassium Chloride)    
--  
Glucosamine Sulfate 1500 mg 
(from Glucosamine Potassium Sulfate Complex  
--  
Chondroitin Sodium Sulfate 1200 mg 
(from Bovine Cartilage)  


Other Ingredients: Cellulose, Stearic Acid (vegetable source), Magnesium Stearate (vegetable source), Silica and Vegetable Coating. Contains shellfish (crab, shrimp, lobster, crayfish).

Not manufactured with wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: Persons with a known allergy to shellfish should not use this product. For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children. Do Not Eat Freshness Packet. Keep in Bottle. Natural color variation may occur in this product.

Due to the size of tablet, take with 8 oz. of water or other beverage.

NOW Foods developed the glucosamine test method chosen as the official AOACI industry standard method.

Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

Family owned since 1968.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!