NOW Foods Magnesium Citrate | Магнезий, 90 дражета

  • Марка: NOW Foods
43,00 лв. 38,00 лв.

Magnesium Citrate е хранителна добавка, която спомага за производството на енергия в клетките, ускорява метаболизма, стимулира функциите на нервната, мускулната и кръвоносната система, подобрява мускулното възстановяване след физическо натоварване. Във формулата на NOW Foods  са комбинирани трите най-добре усвояеми форми на Магнезий - Цитрат, Глицинат и Малат, за да Ви гарантират перфектна абсорбция! Магнезия се синтезира в човешкото тяло, но често се налага да се набавя в допълнително количество чрез храната. Статуса на магнезий в тялото е много важен за регулацията на калциевия баланс. Активният физически и психически стрес значително увеличава нуждите на тялото от магнезий, тъй като минералът участва при разпределяне на сигналите на нервните клетки, при производството на протеин и регулира сърдечния ритъм. Функцията му на невротрансмитер е от основно значение за нормалното функциониране на цялото тяло, а балансираният му прием намалява стреса, подобрява съня и спомага за доброто настроение и спокойствие. За спортистите този минерал е от особено голямо значене, тйк като регулира метаболизма и участва в синтеза на протеин. Магнезий играе ролята и на електролит, а физическите натоварвания понижават нивата му. Приемът след тренировка е предпоставка за поддържане на електролитния баланс.
Друго важно свойство на магнезия, най-вече за спортистите е, че той отпуска мускулните влакна, предотвратява крампите и подобрява мускулните съкращения. Също така играе важна роля при образуването на ензими, отговарящи за възстановяването и усвояването на хранителните вещества. Магнезий влияе и върху кръвоносната система. Той разширява кръвоносните съдове, спомага за намаляването на кръвното налягане и за разширяването на бронхите при заболявания на дихателните пътища. Формата магнезиев цитрат се усвоява лесно и пълноценно в тялото.

 

Научете повече за магнезий тук

 

 

          Защо да го приемам?

  • Съдържа трите най-добре усвояеми форми
  • Участва в производството на енергия в клетките
  • Подобрява здравето на костите
  • Подобрява функциите на нервната система
  • Подобрява кръвообръщението
  • Подпомага мускулните съкращения
  • Подобрява възстановяването

 

Прием: Приемайте 1 до 3 дражета на ден за препоръчване с храна.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 90 дражета
Една доза: 3 дражета
Дози в опаковка: 30

Calories 20
Total Fat 2 g
Magnesium 400 mg
(from Magnesium Citrate, Magnesium   
Glycinate and Magnesium Malate)  


Other Ingredients: 
Rice Bran Oil, Softgel Capsule (bovine gelatin, glycerin, water), Beeswax and Sunflower Lecithin.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution:  For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Natural color variation may occur in this product.

Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

Family owned since 1968.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!