NOW Foods Melatonin 3mg | Мелатонин, 180 вег. капсули

  • Марка: NOW Foods
37,00 лв.

NOW Foods Melatonin е хранителна добавка съдържаща хормона Мелатонин. Той е изключително мощен антиоксидант, който се произвежда в епофизната жлеза и се съдържа в големи количества, в храносмилателния тракт. Той е отговорен за правилното протичане на много от функциите в тялото и мозъка, като регулирането на циклите на съня и подържането на силна имунна система. В следствие на стрес и преумора, производството на мелатонин в тялото се нарушава. Напредването на възрастта също е причина за занижения синтез на хормона. Това не само води до нарушение на съня, но и до редица здравословни проблеми. Приемът на Melatonin е ефективен начин за постигане на спокоен, здравословен сън. Той не предизвиква странични ефекти и към него не се привиква.

Според някои учени, мелатонин е едно от веществата в нашия организъм, което ефикасно спира процесите на стареене на клетките. Ако съпротивителните сили, поддържани от мелатонина намалеят, организмът е много по-уязвим към свободните радикали, които увреждат клетките и предизвикават по-бързо остаряване. Може да се каже, че мелатонин е "хормон на младостта". От действието на NOW Melatonin могат да се възползват и хората, работещи на смени, при които нормалният биологичен ритъм е променен, както и тези, на които им се налага да пътуват през няколко часови зони. Доказано е, че мелатонин действа благоприятно и в период на менопауза, върху психо-вегетативните смущения, намалява депресиите и тревожността. 

 

          Как действа?

  • Подобрява съня
  • Подобрява концентрацията
  • Подобрява храносмилането
  • Подсилва имунната система
  • Мощен антиоксидант

   

ПриемПриемайте NOW Melatonin по една доза, 20 минути преди лягане.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 180 вег. капсули
Една доза: 1 капс.
Дози в опаковка: 180
Препоръчителна дневна доза: 1 

Melatonin 3 mg


Other Ingredients: Rice Flour and Gelatin (capsule).

Not manufactured with wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution:  For adults only at bedtime. Not for pregnant or nursing women. May cause drowsiness. Do not use in conjunction with alcoholic beverages, when driving a vehicle, or while operating machinery. Consult physician if taking medication (especially sedatives and anti-depressants) or have a medical condition (including depression, high blood pressure and epilepsy). Keep out of reach of children.

Natural color variation may occur in this product.

Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

Family owned since 1968.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!