NOW Foods True Focus | Нервна Система, 90 капсули

  • Марка: NOW Foods
55,00 лв.

True Focus представлява специално формулиран продукт, съдържащ витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини и билкови екстракти. Основната му цел е да подобри концентрацията и фокуса Ви. Във формулата са включени аминокиселините тирозин и фенилаланин. Тези две аминокиселини са прекурсори на два важни невротрансмитера - норепинефрин и допамин, които оказват благоприятно влияние на настроението, цялостния тонус и умствената “острота”. Процесът на превръщане изисиква наличието на витамин C и витамин B-6 като кофактори. True Focus комбинира тези нутриенти, а като допълнение са добавени екстракт от Ginkgo biloba и DMAE, които увеличават менталната функция без нежеланите ефекти, присъщи за кофеина и ефедрина. Други много важни съставки, които присъстват във формулата са :

  • DMAE подобрява фокуса, повишава концентрацията и стимулира мозъчната дейност.
  • Екстрактът от Ginkgo biloba е известен със способността си да засилва паметта и концентрацията. Това е възможно поради факта, че Гинкго Билоба подобрява кръвообращението, от където се подобрява снабдяването на мозъка с кислород.
  • Coenzyme Q10 е изключително мощен антиоксидант, който помага на тялото да преобразува енергията, приета чрез храната в енергия под формата на АТФ. Почти всяка клетка в тялото съдържа Coenzyme Q10.
  • Tyrosine е предшественик на невротрансмитера “допамин”, както и предшественик на хормоните на надбъбречната жлеза епинефрин и норепинефрин. Тялото може да произведе тирозин от аминокиселината фенилалани(phenylanine).
  • Фенилаланин - Phenylalanine може да повиши чувството за бодрост и концентрация, да намали болката, подобри паметта, подтисне апетита.

 

Прием: Приемайте по 2 капсули на ден между храненията.

 

 

Състав:

Дозировка
Една доза 2 веган капсули
Дози в опаковка 45 дози
Дози на ден 1 доза
Билки
Гинко билоба екстракт 40 mg
Антиоксиданти
Ко-ензим Q10 10 mg
Зелени Храни
Екстракт от гроздово семе 80 mg
Витамини
Витамин Б 6 - Пиридоксин 12 mg
Витамин Ц 36 mg
Аминокиселини
Таурин 100 mg
Л-тирозин 800 mg
Л-фенилаланин 300 mg
Минерали
Калий 10 mg + Potassium Ascorbate Powder 60mg
Други
DMAE (Диметиламиноетанол) 60 mg

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!