NOW Foods Ubiquinol CoQH-CF 50 mg | Коензим Q10, 60 дражета

  • Марка: NOW Foods
83,00 лв.

Ubiquinol CoQH-CF или Юбиквинол представлява био-активната, редуцирана форма на Коензим Q10(юбиквинон). 

Според редица научни и медицински изследвания Юбиквинол е с по-висока биологична стойност и антиоксидантна активност в сравнение с обикновения CoQ10. Причината за това, освен по-добрата усвояемост на Ubiquinol в организма е факта, че 90% от CoQ10 в плазмата е от редуцираната форма Юбиквинол. Най-голяма нужда от Юбиквинол имат хората над 25-30 годишна възраст, защото около тази възраст производството на Q10 в организма започва да намалява, а от храната може да се набави много малко количество. Той е изключтелно ценен за организма, защото участва в производството на енергия в митохондриите на клетките. Прием на ''обикновения CoQ10, Юбиквинон също е полезен тъй като организма успява да превърне част от него в Юбиквинол, но процента не е много голям и затова, за по-добър ефект се препоръчва активната форма Юбиквинол

Най-високите концентрации на Юбиквинол в тялото се намират в сърцето, където наличието на постоянен приток на енергия е жизнено важно. Освен своята изключителна функция за подържане на здрава сърдечно-съдова система чрез енергийното производство, Ubiquinol CoQH-CF действа и като силен мастноразтворим антиоксидант, който осигурява защита срещу свободните радикали. 

През 2010 г. NOW Foods получават Best of Supplements Award, като Better Nutrition удостоверяват NOW Ubiquinol за "най-добър продукт за здраве на сърцето".

 

 

Прием: Приемайте по едно драже на ден с храната.

 

Състав:

Дозировка
Една доза 1 драже
Дози в опаковка 60 дози
Дози на ден 2 дози
Други
Ubiquinol 50 mg

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!