NOW Foods Ultra Omega 3 | Омега 3, 180 дражета

  • Марка: NOW Foods
110,00 лв. 87,00 лв.

NOW Ultra Omega-3 е източник на мастни киселини, които се извличат от дълбоководни риби. Ultra Omega-3 мастни киселини представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и са средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и др.  Ultra Omega-3 участва в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар. Суровината на Ultra Omega-3 в продуктите на NOW Foods е специално контролирана за наличието на опасни вещества и тежки метали като оловото. В този продукт ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си. По специална технология това масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Рибеното масло използвано в този продукт е произведено при изключително стриктен контрол на качеството.Тестван е и е доказано, че не съдържа вредни нива на замърсители, като живак, тежки метали, диоксини и други потенциални замърсители!

NOW Ultra Omega-3 е с  много висока концентрация на мастните киселини EPA и DHAПродукта е от класа на свръхконцентратите, със съдържание на 75% активни мастни киселини, което го прави благоприятен избор, за хора с чувствителни стомаси и които искат да избегнат неприятния понякога послевкус на риба.

 

 

          Защо да го приемам?

  • Има висока концентрация на EPA и DHA мастни киселини
  • Подобрява работата на сърдечно-съдова система
  • Намалява риска от атеросклероза
  • Понижава кръвното налягане
  • Подпомага нервната система
  • Супер икономична опаковка, достатъчна за 6 месеца

 

Прием: Приемайте по едно драже, 1-2 пъти на ден. Съхранявайте в хладилник.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 180 дражета
Една доза: 1 драже
Дози в опаковка: 180

Calories  10
Calories from Fat    10
Total Fat   1 gr
Saturated Fat   <0.5 g
Polyunsaturated Fat 1 gr
Monounsaturated Fat  <0.5 g
Cholesterol 0 mg
--  
Natural Fish Oil Concentrate 1000 mg
--  
Omega-3 Fatty Acids:  750 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 500 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA)   250 mg


Други съставки: Softgel Capsule (bovine gelatin, glycerin, enteric coating, water) and Vitamin E (as natural d-alpha tocopherol). Contains fish (anchovies). Vitamin E from soy.

Not manufactured with yeast, wheat, gluten, milk, egg or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children. Natural color variation may occur in this product. Do not eat freshness packet. Keep in bottle.

Fish oil is product of Peru and Chile.

Family owned since 1968.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!