NOW Foods Ultra Omega 3-D | Омега 3 с Витамин Д3, 180 дражета

  • Марка: NOW Foods
121,00 лв.

NOW Ultra Omega 3-D е източник на мастни киселини, които се извличат от дълбоководни риби. Ultra Omega 3-D представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини плюс добавен витамин D3, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и са средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и др.  Ultra Omega 3-D участва в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар. Суровината на Ultra Omega 3-D в продуктите на NOW Foods е специално контролирана за наличието на опасни вещества и тежки метали като оловото. В този продукт ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си. По специална технология това масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Рибеното масло използвано в този продукт е произведено при изключително стриктен контрол на качеството.Тестван е и е доказано, че не съдържа вредни нива на замърсители, като живак, тежки метали, диоксини и други потенциални замърсители!

Ultra Omega 3-D е от класа на свръхконцентратите, със съдържание на 75% активни мастни киселини, което го прави благоприятен избор, за хора с чувствителни стомаси и които искат да избегнат неприятния понякога, послевкус на риба.

NOW Ultra Omega 3-D е с  много висока концентрация на мастните киселини EPA(Eйĸoзaпeнтaнoвa ĸиceлинa) и DHA(Дoĸoзaxeĸcaнoвa ĸиceлинa)Продукта е от класа на свръхконцентратите, със съдържание на 75% активни мастни киселини, което го прави благоприятен избор, за хора с чувствителни стомаси и които искат да избегнат неприятния понякога послевкус на риба.

 

          Как действа?

  • Много висока концентрация на EPA и DHA мастни киселини
  • Подобрява работата на сърдечно-съдова система
  • Намалява риска от атеросклероза
  • Понижава кръвното налягане
  • Подпомага нервната система

 

Прием: Приемайте по една доза 1-3 пъти дневно.

 


Състав:

Дозировка
Една доза 1 драже
Дози в опаковка 180 дози
Дози на ден 1 доза
Мастни киселини
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 600 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid) 300 mg
Рибено масло 1385 mg
Витамини
Витамин Д 25 mcg (1,000 IU)

 

Други съставки: Softgel Capsule (bovine gelatin, glycerin, enteric coating, water) and Vitamin E (as natural d-alpha tocopherol). Contains fish (anchovies). Vitamin E from soy.

Not manufactured with yeast, wheat, gluten, milk, egg or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Natural color variation may occur in this product.

Do not eat freshness packet. Keep in bottle.

Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

Fish oil is product of Peru and Chile.

Family owned since 1968.

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!